Akcija "IN je biti CLEAN – NS MURAL" u četvrtak na Trgu slobode

Akcija "IN je biti CLEAN – NS MURAL" u četvrtak na Trgu slobode

Udruženje "Centar Duga" u četvrtak, 12. oktobra, organizuje akciju koju je podržala Gradska uprava za sport i omladinu grada Novog Sada,

Akcija "IN je biti CLEAN – NS MURAL" biće održana od 17 do 19 časova kod katedrale, raskrsnica Zmaj Jovine i ulice Modene.

Prema rečima organizatora, ova akcija je nastavak motivacije Novosađana da se aktivnije posvete borbi odnosno prevenciji bolesti zavisnosti. Namera je da tom prilikom što veći broj građana javno pošalje svoju poruku podrške ovoj akciji.Naime, na lokaciji gde će se održati akcija "IN je biti CLEAN – NS MURAL" biće postavljeno veliko platno na kojem će posetioci raznim likovnim tehnikama moći cratati ili ispisivati svoje poruke podrške.

Završen rad Novosađana biće fotografisan i postavljen kao bilbord na raznim lokacijama u Novom Sadu, tokom novembra – meseca borbe protiv bolesti zavisnosti.- Poruke koje želimo poslati iz Novog Sada su da je izlaz iz narkomanije moguć i da je sreća izbor, ne okolnost –
poručuju organizatori akcije.

Umetničko delo Novosađana, u vidu zajedničkog murala, moći će se preuzeti kao fotografija na sajtu "Centra Duga" i na nekoliko gradskih informativnih portala.

Paralelno s tim događajem, "Centar Duga" će objaviti i video-spot "Život zove", koji su volonterski napravili poznati muzički i filmski radnici. Između ostalog, spot će moći da se vidi i na portalu Moj Novi Sad.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan