AKCIJA OK VOJVODINA: Postani Vošina "frajlica" ili "deran"!

AKCIJA OK VOJVODINA: Postani Vošina "frajlica" ili "deran"!

Aktuelni prvak Srbije u odbojci ponovo pomera granice kada je u pitanju ljubav prema najmlađim navijačima. Nakon što su u OK Vojvodina u martu ove godine osnovali zvaničan Fan klub i tako pružili mogućnost dečacima i devojčicama da aktivno učestvuju u organizaciji utakmica i navijanja, od ove sezone pokreću projekat "Vošine frajlice i derani" s ciljem da se magična igra na mreži još više približi deci.

Prema rečima Tatjane Marovski, PR-a i marketing menadžera najtrofejnijeg kluba u državi, inače idejnog tvorca projekta, "Vošine frajlice i derani" su osmišljene kao kreativna sekcija, koja će funkcionisati u okviru Fan kluba OK Vojvodina, a sve u cilju daljeg marketinškog razvoja, otvaranja novog prostora za isticanje umetničkih sposobnosti članova, osmišljavanje zabavnog programa i sadržaja bliskog mladima, na utakmicama, promocijama i društvenim mrežama.

– Od osnivanja Fan kluba do kraja sezone broj članova svakim danom se sve više povećavao, a fanovci, kako mi volimo da zovemo naše članove, učestvovali su u mnoštvu lepih akcija. Pored utakmica, prisustvovali su sastancima i druženjima u klupskim prostorijama, na kojima su sami pravili transparente, rekvizite, donosili i realizovali nove ideje, dok je klub svima obezbedio majice, mnogo poklona, materijal za rekvizite i gotove rekvizite. Takođe, svi su dobili članske karte. Ono čemu su se fanovci najviše radovali jesu druženja sa igračima, upoznavanje, odlazak na trening uoči plej-ofa, pisanje pisama podrške, pesama, kao i putovanje na dve utakmice finala i radost sa ekipom povodom osvajanja titule – kaže Marovski.


Međutim, Novosađani su odlučili da idu dalje i novi projekat će po svemu biti poseban u regionu, a možda i jedinstven.

– U okviru sekcije "Vošine frajlice i derani" stari i novi članovi Fan kluba dobiće prostor da sami osmišljavaju priloge, prave fotografije, razgovaraju sa igračima, pišu, snimaju, uključuju se uživo sa utakmica, rade intervjue, ali  isto tako i da u nekim prilikama osmišljavaju plesne i folklorne tačke, da pevaju, crtaju, da smišljaju novu Vošinu pesmu u tinejdžerskom duhu, rade nagradne igre i mnogo toga još – objašnjava Tatjana.

Sve to biće plasirano na klupskom YouTube kanalu sa znakom "Vošine frajlice i derani”, na zvaničnim profilima na društvenim mrežama, ali  pre svega na novom profilu Fan kluba, kao i u časopisu.

Članovi Fan kluba i sekcije, koji se budu opredelili za medijski deo, orijentisaće se na teme bliske njima (gde je rođen igrač, šta voli da jede, ko mu je najbolji drug, da li ima tremu, ima li ritual poseban za utakmicu, čime se počasti posle pobede, kako preživljava poraz, koju muziku sluša itd.).


– S jedne strane, bilo bi to nešto što mladi naraštaji vole da pitaju i žele da znaju o sportistima, a s druge strane mi bismo i na takav način predstavili naše igrače javnosti. Takođe, biće tu još mnogo veselih i zabavnih priloga. Osim navedenih aktivnosti Fan klub OK Vojvodina će u okviru sekcije biti otvoren i za mnoge druge talente i ideje, koje mogu predložiti sama deca – kaže sagovornica portala mojnovisad.com.

Izuzetno važan deo projekta, po ugledu na nekadašnje školske sekcije, biće redovne potpuno besplatne obuke, radionice i predavanja, koja će tokom cele sezone biti održavana u prostorijama kluba i to sa iskusnim i renomiranim predavačima u datim sferama.

– Biće tu radionice i predavanja na temu televizije, snimanja, voditeljskog i reporterskog posla, bavićemo se fotografijom sportskom i zabavnom, pisanim novinarstvom, ilustracijom i crtanjem, društvenim mrežama, marketingom. U svakom slučaju biće to prilika za sve osnovce i srednjoškolce, koji vole odbojku i Vojvodinu, da uz volju, želju i hrabrost, nauče mnogo toga, da iskažu talente, pojave se u javnosti, budu deo mnogih klupskih aktivnosti, utakmica, priredbi, ali na jedan kulturan i odmeren način u pravom novosadskom i sportskom duhu. Naravno, biće dobrodošli i oni, koji o odbojci i Voši znaju malo, ili ne znaju ništa, a mi ćemo im pomoći da nauče i zavole – kaže Tatjana.

Sekcija "Vošine frajlice i derani” ima već i svoj logo, a kada počnu aktivnosti klub će obezbediti i majice sa istim znakom.


Održan je i prvi sastanak, a članovi fan kluba su imali i prvi zadatke, koji će biti prikazani na YouTube kanalu, klupskom sajtu, časopisu i na, od pre neki dan otvorenom, zvaničnom profilu fan kluba na Instagramu. Prve radionice (svaka će biti, zbog škole, vikendom), planirane su već za kraj avgusta, početak septembra.

– Pozivamo sve zainteresovane da nam pišu na naše profile na društvenim mrežama, na e-mail , ili da se jave na broj 060 4470015. Ako volite svetla, reflektore, kameru, da fotkate, ili da se fotkate, da pričate, pevate, igrate, crtate, ili pak nešto drugo, dođite i budite deo jedinstvene priče. Postanite Vošina frajlica ili deran – poručuje Tatjana Marovski.

Oceni vest:
4
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan