Akcija pešačenja "Nemarkiranim stazama Fruške gore"

Akcija pešačenja "Nemarkiranim stazama Fruške gore"

Planinarsko društvo "Naftaš" u nedelju, 14. avgusta organizuje jednodnevnu planinarsku akciju "Nemarkiranim stazama Fruške gore", sa rutom Paragovo - Baza druge čete - Kalin potok - Greben - Karlovački potok - Masna ćupa - Glavica - Paragovo.

Polazak je u 8.50 časova, redovnom autobuskom linijom broj 72 za Paragovo. Autobus kreće sa stajališta kod železničke stanice u Novom Sadu i staje na svim stajalištima na Bulevaru oslobođenja. Povratak je autobusom iz Paragova u 16.25 sati.

Obavezne su dobre planinarske cipele jer nećete moći učestvovati ako dođete u patikama, kao i štapovi i dugačke pantalone s obzirom da je staza veoma zahtevna, poručuje se u saopštenju. Silazak u Karlovački potok je veoma strm, pa se planira kretanje potokom od 40 do 50 minuta.

Potrebno je poneti dovoljno vode, hranu i prigodnu odeću. Svako učestvuje na sopstvenu odgovornost, u skladu sa pravilnikom Planinarskog saveza Srbije, poručuje se u saopštenju PD "Naftaš".

Turu predvodi Mihajlo Lončar, od koga se mogu dobiti i bliže informacije o akciji putem telefona 063 813 2783.

Više informacija na internet prezentaciji društva.

 

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

servisne informacije horoskopski znaci kaleidoskop kulture dunav bez vode horoskop jkp novosadska toplana sahrane porodilište EPS isključenja struje raspored sahrana novi sad Miloš Vučević radosne vesti novosađani almaško groblje elektrovojvodina jkp lisje servisne informacije novi sad betanija bez struje novorođenčad novosadsko porodilište bebe vremenska prognoza novi sad RHMZ matična knjiga rođenih havarija na vodovodu raspored sahrana i ispraćaja gradsko groblje