Akcija pešačenja "Nemarkiranim stazama Fruške gore"

Akcija pešačenja "Nemarkiranim stazama Fruške gore"

Planinarsko društvo "Naftaš" u nedelju, 14. avgusta organizuje jednodnevnu planinarsku akciju "Nemarkiranim stazama Fruške gore", sa rutom Paragovo - Baza druge čete - Kalin potok - Greben - Karlovački potok - Masna ćupa - Glavica - Paragovo.

Polazak je u 8.50 časova, redovnom autobuskom linijom broj 72 za Paragovo. Autobus kreće sa stajališta kod železničke stanice u Novom Sadu i staje na svim stajalištima na Bulevaru oslobođenja. Povratak je autobusom iz Paragova u 16.25 sati.

Obavezne su dobre planinarske cipele jer nećete moći učestvovati ako dođete u patikama, kao i štapovi i dugačke pantalone s obzirom da je staza veoma zahtevna, poručuje se u saopštenju. Silazak u Karlovački potok je veoma strm, pa se planira kretanje potokom od 40 do 50 minuta.

Potrebno je poneti dovoljno vode, hranu i prigodnu odeću. Svako učestvuje na sopstvenu odgovornost, u skladu sa pravilnikom Planinarskog saveza Srbije, poručuje se u saopštenju PD "Naftaš".

Turu predvodi Mihajlo Lončar, od koga se mogu dobiti i bliže informacije o akciji putem telefona 063 813 2783.

Više informacija na internet prezentaciji društva.

 

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

betanija policija isključenja struje jkp lisje Elektrodistribucija Novi Sad javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija sahrane novosadsko porodilište štrand gradsko groblje Futog novorođenčad servisne informacije JKP Vodovod i kanalizacija Vreme u Novom Sadu raspored sahrana novi sad bez struje elektrovojvodina novosađani Vreme u Srbiji Republički hidrometeorološki zavod servisne informacije novi sad bez vode Isključenje struje isključenje vode RHMZ vremenska prognoza novi sad sremska kamenica bebe klinika za ginekologiju i akušerstvo