Akcija pešačenja sutra od Čardaka do Popovice

Akcija pešačenja sutra od Čardaka do Popovice

Planinarsko smučarsko društvo "Železničar" iz Novog Sada u nedelju 21. februara organizuje redovnu akciju "Pešačimo u prirodi". Planirana staza je: Čardak - Širine - Paragovo - Popovica.

Polazak je zakazan za 8.35 časova, redovnom autobuskom linijom broj 69 za Sremsku Kamenicu - Čardak. Autobus kreće sa stajališta isped glavne železničke stanice u Novom Sadu.

Staza je sa blagim usponima dužine oko 14 kilometara, navodi se u pozivu.

Vodič će biti Bogdan Sudžum od koga se mogu dobiti detaljnije informacije o akciji putem telefona 021 461 113.

Pešačke ture, zavisno od vremenskih uslova, prilagođavaju se kako po dužini tako i sa odmorima. Učesnicima se preporučuje da se obuku lako, slojevito i da u rancu uvek imaju rezervnu presvlaku i zaštitu od padavina.

Novi učesnici na startu neka se prijave vodiču radi dobijanja potrebnih uputstava, kako bi se staza lako savladala i dan proveden u prirodi ostao u lepom sećanju, navode organizatori.

Sa drugim učesnicima možete se povezati preko stranice događaja na Fejsbuku. 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

novorođenčad isključenje vode elektrovojvodina servisne informacije novi sad smeće gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević struja JGSP "Novi Sad" Vreme u Srbiji Vreme u Novom Sadu novi sad jkp novosadska toplana klinika za ginekologiju i akušerstvo vremenska prognoza betanija Spens dan državnosti bez vode vremenska prognoza novi sad novosađani JKP Vodovod i kanalizacija Srbija Sretenje Republički hidrometeorološki zavod Elektrodistribucija Novi Sad isključenja struje novosadsko porodilište bez struje bebe dan zaljubljenih