Akcija "Pešačimo u prirodi" - od Petrovaradina do Bukovca

Akcija "Pešačimo u prirodi" - od Petrovaradina do Bukovca

Planinarsko smučarsko društvo "Železničar" iz Novog Sada u nedelju 7. Avgusta organizuje redovnu akciju "Pešačimo u prirodi".

Planirana staza je: Petrovaradin - Vezirac - dom na Stražilovu - Bukovac. 

Polazak je zakazan za 8 časova iz Petrovaradina, sa autobuske okretnice gradskih autobuskih linija 3 i 9. 

Staza je sa blagim usponima dužine oko 12 kilometara, navodi se u pozivu.

Vodič će biti Vasilije Jović, od koga se mogu dobiti detaljnije informacije o akciji putem telefona 064 3221 949.

Pešačke ture, zavisno od vremenskih uslova, prilagođavaju se kako po dužini tako i sa odmorima. Učesnicima se preporučuje da se obuku lako, slojevito i da u rancu uvek imaju rezervnu presvlaku i zaštitu od padavina.

Novi učesnici na startu neka se prijave vodiču radi dobijanja potrebnih uputstava, kako bi se staza lako savladala i dan proveden u prirodi ostao u lepom sećanju, navode organiizatori.

 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

novosađani novosadsko porodilište isključenja struje mup novi sad bez vode bebe novorođenčad bez struje vremenska prognoza novi sad javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija isključenje vode dnevni horoskop klinika za ginekologiju i akušerstvo jkp novosadska toplana jkp lisje raspored sahrana i ispraćaja policija protest raspored sahrana novi sad betanija horoskopski znaci sahrane novi sad RHMZ servisne informacije novi sad Isključenje struje MUP Republički hidrometeorološki zavod matičar novi sad JKP Vodovod i kanalizacija horoskop