Akcija prikupljanja školskog pribora za decu

Akcija prikupljanja školskog pribora za decu

Klub ljubitelja biciklizma Eko kurir od ponedeljka 29. avgusta će početi sa realizacijom humanitarnog projekta "Za decu Novog Sada" koja će trajati sve do kraja tekuće godine.

U mesecu septembru prikupljaće se školski pribor za decu iz osnovne škole "Žarko Zrenjanin" sa Limana, dok će ostali meseci biti rezervisani za druge novosadske osnovne škole.

Cilj projekta jeste da se u akciju uključe pravna i fizička lica iz Novog Sada i doniraju školski pribor i knjige čime će pomoći deci kojoj je ta pomoć zaista potrebna. Iz Eko kurira poručuju da svako od nas može pronaći papir za crtanje, grafitnu i hemijsku olovku, svesku, rokovnik, pa čak i knjigu, gumicu za brisanje ili lenjir koji mu možda nisu neophodni i usrećiti decu koja to nemaju.

Svakog dana od 8 do 20 časova, kao i subotom od 8 do 16 časova, Eko kurir će svim Novosađanima biti na raspolaganju za kurirske usluge prikupljanja pomoći i dostavljanja humanih paketa u osnovnu školu „Žarko Zrenjanin“. Eko kurir prilikom dostavljanja pomoći, uslugu prevoza biciklima neće naplaćivati po zvaničnom cenovniku, već po principu donacije.

Napominjemo da je Klub Eko kurir sa prijateljima u prethodne tri godine već realizovao brojne humanitarne i ekološke akcije (plažne pepeljare za čistiji Štrand, čišćenje divljih novosadskih plaža, prikupljanje školskog pribora za decu iz Svratišta, dobrovoljno davanje krvi, prikupljanje pomoći za vreme poplava i drugo) u Novom Sadu radi promocije pravih vrednosti, podizanja ekološke svesti kod sugrađana i razvijanju biciklističke kulture.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

sahrane novi sad isključenja struje betanija raspored sahrana i ispraćaja raspored sahrana novi sad izmena režima saobraćaja klinika za ginekologiju i akušerstvo elektrovojvodina novosađani matičar novi sad JKP Vodovod i kanalizacija jkp novosadska toplana JGSP "Novi Sad" novosadska policija novorođenčad detelinara bez struje intervju servisne informacije Isključenje struje bebe isključenje vode bez vode snp servisne informacije novi sad novosadsko porodilište MUP jkp lisje Spens klisa