AKCIJA SOLIDARNOSTI: "Dobri čiviluci" u petak i subotu u Novom Sadu

AKCIJA SOLIDARNOSTI: "Dobri čiviluci" u petak i subotu u Novom Sadu

Novosađani će dobro očuvanu garderobu koju više ne nose moći da okače na "Dobre čiviluke", koji će ih 25. i 26. oktobra čekati na platou ispred Spensa, iz pravca ulice Maksima Gorkog, od 10 do 17 časova. Odeću sa čiviluka moći će besplatno da uzmu svi oni kojima je potrebna.

Ovu jedinstvenu akciju, tokom koje Novosađani imaju priliku da pokažu solidarnost i čišćenjem sopstvenih ormara od viška odeće učine dobro delo, kompanija JYSK će organizovati istovremeno u još par gradova u Srbiji. 

– "Dobri čiviluci“ su prvi put osvanuli prošlog proleća na ulicama Beograda. Veliki uspeh akcije i ogromna podrška na koju je naišla bila je podsticaj da JYSK "Dobre čiviluke" postavi i u drugim gradovima i pruži i njihovim građanima priliku da na ovaj način postanu deo inicijative koja će ugroženim sugrađanima obezbediti toplu garderobu za predstojeću zimu – navodi se u saopštenju.
Akciju "Dobri čiviluci" kompanija JYSK realizuje u saradnji sa beogradskom agencijom "Block & Roll", koja kampanjom "10 dobrih ideja" obeležava desetogodišnjicu rada.

Oceni vest:
21
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan