Akcija u  "Sonaxu": Za davaoce krvi – besplatno pranje automobila

Akcija u "Sonaxu": Za davaoce krvi – besplatno pranje automobila

Novosadska samouslužna autoperionica "Sonax" pomaže Zavodu za transfuziju tokom nestašice krvi.

Prvi jun je Svetski dan dobrovoljnih davalaca krvi, a kao društveno-odgovorna kompanija, "Sonax" ohrabruje sve redovne dobrovoljne davaoce krvi da nastave da daju krv tokom cele godine, kao i da podstaknu druge da to učine.
 
Ukoliko ste dobrovoljni davalc krvi, "Sonax" vas nagrađuje besplatnim pranjem vozila. Sve što je potrebno jeste da donesete na uvid svoju knjižicu, u kojoj se može videti da ste dali krv ove godine.
 
Zahvaljujući transfuziji krvi i krvnih derivata, spasavaju se milioni života svake godine, a iz "Sonexa navode da je, posebno u ovom periodu, potrebno da se odazove što više davalaca, budući da u Zavodu za transfuziju vlada nestašica krvi.
 
PR tekst
Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

betanija havarija na vodovodu Spens bez struje gradsko groblje elektrovojvodina novosadska policija isključenje vode grad novi sad opens distrikt policija Novo naselje bebe lisje opens 2019 sahrane servisne informacije novi sad servisne informacije almaško groblje raspored sahrana novi sad novorođenčad bez vode jkp lisje novosadsko porodilište JKP Vodovod i kanalizacija sahrane novi sad Elektrodistribucija Novi Sad isključenja struje raspored sahrana i ispraćaja štrand