Akcija u "Sonaxu": Za davaoce krvi – besplatno pranje automobila!

Akcija u "Sonaxu": Za davaoce krvi – besplatno pranje automobila!

Novosadska samouslužna autoperionica "Sonax" ohrabruje sve redovne dobrovoljne davaoce krvi da daju krv tokom cele godine, kao i da podstaknu druge da to učine.

Ukoliko ste dobrovoljni davalac krvi, "Sonax", kao društveno odgovorna kompanija, na čelu s njenim vlasnikom, gospodinom Stojanom Koprenovićem, koji je takođe dobrovoljni davalac, nagradiće Vašu humanost besplatnim pranjem vozila.

Dobrovoljni davaoci mogu u Zavodu za transfuziju dobiti overen "Sonaxov" flajer, koji treba da donesu na uvid u samouslužnu autoperionicu "Sonax", zajedno s knjižicom, u kojoj se može videti da ste dali krv ove godine.

Zahvaljujući transfuziji krvi i krvnih derivata, spasavaju se milioni života svake godine, a iz "Sonaxa" navode da je, posebno u ovom periodu, potrebno da se odazove što više davalaca, budući da u Zavodu za transfuziju vlada nestašica krvi.

PRANJE AUTOMOBILA KAO PORODIČNI IZLAZAK: Samouslužna perionica "Sonax", koja se nalazi na Futoškom putu broj 95, najveća je perionica ovakvog tipa u gradu. Prostire na čak 3.000 m², poseduje 24 parking mesta, te osam mesta za pranje vaših četvorotočkaša. Osim standardne opreme za pranje automobila, "Sonax" svojim korisnicima nudi i dodatne četke za teže zaprljana vozila, usisivače, aparat za pranje tapacirunga, crnilo i kompresor za gume, najkvalitetnija sredstva za voskiranje karoserije, kao i brojne druge pogodnosti, od kojih ističemo plaćanje magnetnim ključem (kako za pravna tako i za fizička lica), čime možete ostvariti značajnu uštedu u kućnom ili kompanijskom budžetu. Touch screen paneli u "Sonaxu" funkcionišu u četiri radna programa (pranje, voskiranje, ispiranje i dodatno pranje četkom od prirodnih vlakana). Ukoliko niste vični baratanju šmrkom i krpom, auto vam može oprati i radnik perionice. Takođe, pranje automobila možete pretvoriti i u porodični izlazak, budući da se u sklopu "Sonaxa" nalaze i kafić i igralište za decu.

PR tekst

Oceni vest:
4
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Novo naselje bez struje sahrane almaško groblje raspored sahrana i ispraćaja gradsko groblje jkp lisje elektrovojvodina havarija na vodovodu bez vode isključenje vode opens distrikt grad novi sad novosadska policija štrand novosadsko porodilište raspored sahrana novi sad policija lisje novorođenčad JKP Vodovod i kanalizacija opens 2019 betanija bebe Spens isključenja struje Elektrodistribucija Novi Sad servisne informacije novi sad sahrane novi sad servisne informacije