Akcija u "Sonaxu": Za davaoce krvi – besplatno pranje automobila!

Akcija u "Sonaxu": Za davaoce krvi – besplatno pranje automobila!

Novosadska samouslužna autoperionica "Sonax" ohrabruje sve redovne dobrovoljne davaoce krvi da daju krv tokom cele godine, kao i da podstaknu druge da to učine.

Ukoliko ste dobrovoljni davalac krvi, "Sonax", kao društveno odgovorna kompanija, na čelu s njenim vlasnikom, gospodinom Stojanom Koprenovićem, koji je takođe dobrovoljni davalac, nagradiće Vašu humanost besplatnim pranjem vozila.

Dobrovoljni davaoci mogu u Zavodu za transfuziju dobiti overen "Sonaxov" flajer, koji treba da donesu na uvid u samouslužnu autoperionicu "Sonax", zajedno s knjižicom, u kojoj se može videti da ste dali krv ove godine.

Zahvaljujući transfuziji krvi i krvnih derivata, spasavaju se milioni života svake godine, a iz "Sonaxa" navode da je, posebno u ovom periodu, potrebno da se odazove što više davalaca, budući da u Zavodu za transfuziju vlada nestašica krvi.

PRANJE AUTOMOBILA KAO PORODIČNI IZLAZAK: Samouslužna perionica "Sonax", koja se nalazi na Futoškom putu broj 95, najveća je perionica ovakvog tipa u gradu. Prostire na čak 3.000 m², poseduje 24 parking mesta, te osam mesta za pranje vaših četvorotočkaša. Osim standardne opreme za pranje automobila, "Sonax" svojim korisnicima nudi i dodatne četke za teže zaprljana vozila, usisivače, aparat za pranje tapacirunga, crnilo i kompresor za gume, najkvalitetnija sredstva za voskiranje karoserije, kao i brojne druge pogodnosti, od kojih ističemo plaćanje magnetnim ključem (kako za pravna tako i za fizička lica), čime možete ostvariti značajnu uštedu u kućnom ili kompanijskom budžetu. Touch screen paneli u "Sonaxu" funkcionišu u četiri radna programa (pranje, voskiranje, ispiranje i dodatno pranje četkom od prirodnih vlakana). Ukoliko niste vični baratanju šmrkom i krpom, auto vam može oprati i radnik perionice. Takođe, pranje automobila možete pretvoriti i u porodični izlazak, budući da se u sklopu "Sonaxa" nalaze i kafić i igralište za decu.

PR tekst

Oceni vest:
4
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan