AKCIJA UDRUŽENJA NURDOR: Pešači i pomozi deci oboleloj od raka

AKCIJA UDRUŽENJA NURDOR: Pešači i pomozi deci oboleloj od raka

Humanitarno pešačenje za izgradnju nove roditeljske kuće udruženja NURDOR Srbija u Beogradu počelo je i trajaće do 31. decembra 2019. godine.

Iz nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka koje sačinjavaju roditelji, lekari, medicinsko osoblje i svi ljudi dobre volje, saopštavaju da će 1 kilometar imati vrednost od 10 dinara i naglašavaju da mislite o svom zdravlju i podršci svim malim super herojima koji se leče od raka. Punim korakom napred za bolje sutra svih nas! Aplikacija je dostupna i za Android, i za iPhone uređaje.

Pozivamo sve kompanije da nam se jave ukoliko žele da učestvuju u drugoj ediciji ove humanitarne akcije i priključe se kao donatori. Želimo da se zahvalimo svima vama koji ste svojim poverenjem, fizičkim zalaganjem i aktivnošću doprineli da naša ideja živi mnogo duže od planiranih 20 dana u septembru 2019. godine i preraste u nezaustavljiv humanitarni pokret. Dakle, 1. januara, obavestićemo vas koliko kilometara smo svi zajedno prepešačili i koliko novca smo prikupili. Ažurirajte svoje aplikacije, stavite mobilne u džepove i pešačenje može da počne – poručili su iz udruženja koje olakšava živote deci oboleloj od raka i njihovim najbližima pružajući praktičnu, emotivnu i materijalnu podršku.

Inače, prva akcija humanitarnog pešačenja trajala je od 16. septembra do 5. oktobra i tada je sakupljeno više od 50 miliona dinara.

Link za instaliranje na iPhone uređaje

Link za instaliranje na Android uređaje 

Oceni vest:
4
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan