AKO IMATE OD 15 DO 20 GODINA: Uključite se u realizaciju projekta "Na mladima Net ostaje"

AKO IMATE OD 15 DO 20 GODINA: Uključite se u realizaciju projekta "Na mladima Net ostaje"

Ukoliko ste mladi, volite da stičete nova znanja, veštine i kontakte, aktivno koristite internet i pobornik ste slobode izražavanja onlajn – obavezno pročitajte sledeće redove.

Udruženje "BalkanIDEA" iz Novog Sada uputilo je poziv mladima uzrasta od 15 do 20 godina iz Novog Sada i okoline da se uključe u realizaciju projekta "Na mladima Net ostaje". Projekat se realizuje uz podršku Ambasade Kraljevine Holandije, a rok za prijavu je 30. septembar i broj mesta je ogranicen na šest.

Projekat će se realizovati u nekoliko faza, od oktobra 2016. godine do aprila 2017. godine.

Za početak, volontere i volonterke očekuje trodelna obuka i to u oktobru mesecu na temu borbe protiv diskriminacije, u novembru o vođenju kampanje, a u decembru o slobodi izražavanja, nenasilnoj komunikaciji na internetu i vršnjačkoj edukaciji.

Tokom januara i februara 2017. godine planirano je sprovođenje radionica za vršnjake u srednjim školama, udruženjima i organizacijama, koje će volonteri i volonterke realizovati.

U okviru programa biće pokrenuta i onlajn kampanja, da bi se u aprilu mesecu 2017. godine projekat završio omladinskom konferencijom.

Trodelna obuka će se održavati u Novom Sadu i Sremskim Karlovcima, a male javne akcije u novembru 2016. godine i vršnjačke radionice u januaru i februaru 2017. godine će se realizovati u dole navedenim partnerskim mestima.

Projekat "Na mladima Net ostaje" se zalaže za bolju, slobodniju i bezbedniju budućnost mladih i pozitivan uticaj vršnjaka. Osim mladih iz Novog Sada, u ovaj potpuno besplatan program, uključiće se i mladi iz Sremskih Karlovaca, Bačke Palanke, Sente, Sombora, Zrenjanina, Kragujevca, Pančeva i Stare Pazove.

Mladi će uz stručnu podršku projektnog tima udruženja "BalkanIDEA" realizovati sve aktivnosti, a svi zainteresovani dodatne informacije mogu pronaći na zvaničnoj Facebook stranici udruženja "BalkanIDEA" ili ih dobiti putem mejla .

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

radosne vesti isključenja struje servisne informacije novi sad porodilište betanija sahrane dunav havarija na vodovodu novorođenčad raspored sahrana novi sad almaško groblje bez struje servisne informacije jkp novosadska toplana matična knjiga rođenih EPS raspored sahrana i ispraćaja bez vode centralno groblje u Futogu elektrovojvodina jkp lisje RHMZ novosađani bebe štrand gradsko groblje novosadsko porodilište horoskopski znaci JGSP "Novi Sad" horoskop