Aksa slavi velikih 25. godina i zove Vas na žurku u Novom Sadu

Aksa slavi velikih 25. godina i zove Vas na žurku u Novom Sadu

Ove godine Aksa slavi 25. rođendan i tom prilikom vas poziva na veliku žurku u Aksa radnji u Novom Sadu, Bulevar vojvode Stepe 47, 11.05.2019. godine od 10 časova!

Očekuje vas popust – 25% na veliki izbor kolica, auto-sedišta, igračaka, odeće i još mnogo toga koji traje do 13.5.2019. godine.

Raspored dešavanja za 11.05.2019. godine u Aksa radnji u Novom Sadu, Bulevar vojvode Stepe 47.

Od 10 do 14 časova:

- DJ & face painting

- Klovnovi i animatori

- Ime na dar,  poklon našeg kaligrafa

Od 12 časova:

-  Rođendanska torta

U periodu od 11.05.2019. do 13.05.2019. godine popust od 25% na veliki izbor kolica, auto-sedišta, igračaka, odeće i još mnogo toga traje i u Aksa prodavnici u TC BIG-u, u ulici Sentandrejski put 11.

 

Od otvaranja prve radnje 1994. godine u Beogradu mreža Aksa prodavnica se širila u 11 gradova, a pre dve godine otvorene su i prve radnje u BIH – radnja u Banja Luci i u Sarajevu.

Jubilej obeležavamo predstavljanjem novog logotipa kao  i brojnim popustima i proslavama za naše verne potrošače širom Srbije. Informacije o proslavama se nalaze na Aksa društvenim mrežama.

Aksa radnje karakteriše široka ponuda opreme za bebe, kolica, auto-sedišta, nameštaja, hrane, kozmetike, igračaka, odeće i obuće za decu od rođenja pa do prvih školskih dana kao i edukovano i stručno prodajno osoblje koje pruža savete u svakom trenutku.

Aksa predstavlja jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u oblasti proizvoda za bebe i decu već punih 25. godina i konstantnim inovacijama opravdavamo ovu poziciju.

Zahvalnost je prvenstveno usmerena ka vernim kupcima koji Aksu već 25. godina čine onim što danas jeste – mesto na kom se kupovina pretvara u radost, mesto na kom se bude osmesi pri biranju prve flašice, mesto koje predstavlja više od radnje.

Promo tekst

Oceni vest:
2
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan