Aktuelni radovi na održavanju novosadskih saobraćajnica

Aktuelni radovi na održavanju novosadskih saobraćajnica

Novosadski putari rade i prazničnim danima kako bi u što kraćem roku završili sanaciju prioritetnih saobraćajnica.

U toku su radovi na obeležavanju horizontalne saobraćajne signalizacije na delu Futoškog puta, od Bulevara Slobodana Jovanovića do Bulevara Evrope i ova deonica će tokom noći biti puštena u saobraćaj.

Sutra, 12. novembra, počinju radovi na IV deonici, od Bulevara Evrope do Ulice cara Dušana (bez raskrsnice). Saobraćaj će se odvijati dvosmerno u suprotnoj kolovoznoj traci. 

Zbog radova na popravci kolovoza, saobraćaj je obustavljen u delu Gagarinove ulice, na deonici od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Omladinskog pokreta, kao i na Putu doktora Goldmana u Sremskoj Kamenici, od semafora do Ulice Dinka Šimunovića (deonica iznad tunela). U ovoj fazi radova u potpunosti je omogućen prilaz Institutu kroz ulicu Put doktora Goldmana. 

Na Bulevaru Jovana Dučića izvode se radovi na uređenju bankina pa se vozači mole da povećaju opreznost na ovom putnom pravcu. 

Podsećamo, na snazi je potpuna obustava saobraćaja u delu Ulice Kraljevića Marka (od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Berislava Berića) , kao i u Partizanskoj ulici, na deonici od Rumenačke do Industrijske.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan