"Alternatura" na biciklima u osam delova Novog Sada

"Alternatura" na biciklima u osam delova Novog Sada

Novi serijal biciklističkih vožnji "Alternatura" u organizaciji "Novog kulturnog naselja", a uz podršku Gradske uprave za kulturu Novog Sada i "Invictabike" servisa biće upriličen od 21. jula do 8. septembra.

Kako saopštavaju organizatori nakon uspešnih projekata "Tour de Naselje" realizovanog u prethodne tri godine na Novom naselju, ove godine voziće se u čak osam delova grada. 

Svake subote od 18 sati, Novosađani će imati priliku da uz vožnju kroz osam delova Novog Sada učestvuju u diskusiji o raznim temama, kao što su alternativni načini zaposlenja i putovanja, urbana arhitektura, ekstremni sportovi, viteštvo, kulturne i istorijske tajne grada i mnoge druge. 

 

 

- Pored raznovrsnog programa, bicikl je nezaobilazan deo naših tura, kao vid širenja svesti o alternativnom i zdravom stilu života. Kako bi upoznali Novosađane sa „Alternaturom”, 19 jula u 19 sati biće održan i promotivni događaj i izložba na Brod Teatru, gde će zainteresovani imati priliku da se informišu o turama i sami učestvuju u izložbi unikatnih bicikala. Pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže i da uz stučne vodiče zajedno naučimo nešto novo i inspirativno i razmenimo mišljenje o raznim temama. Svaka tura počinje na drugom mestu, te nas pratite na društvenim mrežama kako bi saznali gde se okupljamo – kažu organizatori. 

Učestvovanje u turama je potpuno besplatno, a sve što je potrebno da se pojavite na svom "bajsu" ili da rezervišete jedan od specijalno namenjenih vozila za dve osobe. Rezervacija možete izvršiti preko Fejsbuk stranice: www.facebook.com/novokulturnonaselje i na popularnim "dvojkama" uživate u "Alternaturi".

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan