"Američki kutak": Besplatan kurs akademskog pisanja

"Američki kutak": Besplatan kurs akademskog pisanja

U sklopu programa poslovnog engleskog, Američki kutak Novi Sad organizuje besplatan kurs akademskog pisanja na engleskom jeziku za studente i postdiplomce koji žele da nastave svoju karijeru u inostranstvu ili objavljuju svoje radove na engleskom jeziku.

Voditeljka kursa biće dr Vesna Bogdanović sa Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu koja već 15 godina vodi EAP (English for Academic Purposes) kurseve. Kurs će se održavati u Američkom kutku Novi Sad a počeće 17. maja i održavaće se svakog utorka i srede u popodnevnim časovima u trajanju od 2 sata i trajaće do 9. juna.

Na ovaj kurs mogu da se prijave zainteresovani kandidati i kandidatkinje koji ispunjavaju sledeće uslove:

- da su trenutno na diplomskim ili postdplomskim studijama ili žele da nastave akademsku karijeru u inostranstvu
- da se služe engleskim jezikom na najmanje višem srednjem nivou
- da su čalnovi Američkog kutka Novi Sad (učlanjenje je besplatno)
- da su motivisani i spremni da redovno pohađaju kurs
- da do sada nisu pohađali ovaj kurs
- da su ispunili prijavu dostupnu preko sledećeg linka http://goo.gl/forms/j67b01IwHv najkasnije do 15. maja.

Kurs je besplatan ali je prijava neophodna kako bi se izvršila selekcija i odabralo 20 polaznika/ca kojima će biti omogućeno da pohađaju ovaj kurs. Svi kandidati i kandidatkinje biće obavešteni o rezultatima u ponedeljak 16. maja u prepodnevnim časovima.

Oceni vest:
0
3

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

almaško groblje bez struje RHMZ radosne vesti horoskopski znaci betanija novorođenčad bebe novosadsko porodilište vremenska prognoza novi sad servisne informacije dunav horoskop isključenja struje gradsko groblje novosađani štrand servisne informacije novi sad jkp lisje raspored sahrana novi sad elektrovojvodina raspored sahrana i ispraćaja matična knjiga rođenih havarija na vodovodu jkp novosadska toplana Miloš Vučević bez vode porodilište EPS sahrane