"Američki kutak": Besplatan kurs akademskog pisanja

"Američki kutak": Besplatan kurs akademskog pisanja

U sklopu programa poslovnog engleskog, Američki kutak Novi Sad organizuje besplatan kurs akademskog pisanja na engleskom jeziku za studente i postdiplomce koji žele da nastave svoju karijeru u inostranstvu ili objavljuju svoje radove na engleskom jeziku.

Voditeljka kursa biće dr Vesna Bogdanović sa Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu koja već 15 godina vodi EAP (English for Academic Purposes) kurseve. Kurs će se održavati u Američkom kutku Novi Sad a počeće 17. maja i održavaće se svakog utorka i srede u popodnevnim časovima u trajanju od 2 sata i trajaće do 9. juna.

Na ovaj kurs mogu da se prijave zainteresovani kandidati i kandidatkinje koji ispunjavaju sledeće uslove:

- da su trenutno na diplomskim ili postdplomskim studijama ili žele da nastave akademsku karijeru u inostranstvu
- da se služe engleskim jezikom na najmanje višem srednjem nivou
- da su čalnovi Američkog kutka Novi Sad (učlanjenje je besplatno)
- da su motivisani i spremni da redovno pohađaju kurs
- da do sada nisu pohađali ovaj kurs
- da su ispunili prijavu dostupnu preko sledećeg linka http://goo.gl/forms/j67b01IwHv najkasnije do 15. maja.

Kurs je besplatan ali je prijava neophodna kako bi se izvršila selekcija i odabralo 20 polaznika/ca kojima će biti omogućeno da pohađaju ovaj kurs. Svi kandidati i kandidatkinje biće obavešteni o rezultatima u ponedeljak 16. maja u prepodnevnim časovima.

Oceni vest:
0
3

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

servisne informacije novi sad Spens servisne informacije bez vode betanija vremenska prognoza Elektrodistribucija Novi Sad bebe maturanti isključenje vode gradsko groblje vremenska prognoza novi sad bez struje RHMZ novosadsko porodilište raspored sahrana novi sad novorođenčad gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević jkp novosadska toplana elektrovojvodina JKP Vodovod i kanalizacija novosađani sahrane Vreme u Novom Sadu Republički hidrometeorološki zavod horoskop plato spensa Isključenje struje klinika za ginekologiju i akušerstvo isključenja struje