"Američki kutak": Priča o uspehu s Katarinom Kozarov

"Američki kutak": Priča o uspehu s Katarinom Kozarov

Još jedan "meet and greet" program biće održan u petak, 29. jula, s početkom u 18.30 časova. Ovog puta, u "Američkom kutku" predstaviće nam se 17-godišnja teniserka i jedna od najuspešnijih učenica IMG Akademije na Floridi.

Katarina Kozarov će preneti svoje iskustvo kako je sa slabim poznavanjem engleskog jezika i napornim radom uspela da osvoji Dartmouth Book Price nagradu i održi govor pred hiljadu ljudi kao učenica generacije. Katarina će takođe pričati o IMG Akademiji, koja je jedna od najboljih sportskih akademija na svetu i pruža perfektan balans između škole i sporta i priprema učenike za sledeći korak, bilo da je to profesionalno bavljanje sportom ili upis na neki od najprestižnijih univerziteta na svetu.

Prijave za događaj su obavezne putem sledećeg linka: https://goo.gl/forms/uy9Cl0MzA8qxVWks2​

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

elektrovojvodina novosadska policija novorođenčad servisne informacije bez vode havarija na vodovodu bez struje raspored sahrana novi sad lisje isključenja struje raspored sahrana i ispraćaja Elektrodistribucija Novi Sad JKP Vodovod i kanalizacija opens 2019 servisne informacije novi sad gradsko groblje Novo naselje sahrane novi sad horoskop bebe jkp lisje Spens opens distrikt štrand betanija policija novosadsko porodilište almaško groblje sahrane isključenje vode