AMSS: Izbegavajte vožnju u najtoplijem delu dana

AMSS: Izbegavajte vožnju u najtoplijem delu dana

Na državnim putevima I i II reda van većih gradova vozače danas očekuje umeren intezitet saobraćaja i dobra prohodnost, bez zadržavanja na naplatnim rampama, ali sa velikim brojem deonica na kojim je zbog radova izmenjen režim saobraćaja.

U Srbiji će i danas biti temperature oko trideset osmog podeljka, Auto-moto savez Srbije vozačima savetuje da na put kreću odmorni i izbegavaju vožnju u najtoplijem delu dana. 

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 30 minuta. 

Do 3. jula, zbog radova na redovnom održavanju kolovoza na auto-putu, drž. putu od Horgoša ka Novom Sadu, od petlje Jug Subotica do Čantavara, saobraćaj će biti preusmeren sa desne na levu kolovoznu stranu, tako što će se stranom autoputa ka Novom Sadu, saobraćaj odvijati dvosmerno. Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Produženi su radovi u sklopu druge faze rehabilitacije državnog puta IA reda broj 1. do 6. jula na deonici Novi Sad - Beograd, kod Sentandrejskog mosta. Radovi se izvode u desnoj kolovoznoj traci u smeru ka Beogradu.

Za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka, a vozila se kreću levom preticajnom trakom iz pravca Subotice ka Beogradu, dok se iz suprotnog smera saobraćaj odvija voznom saobraćajnom trakom

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan