AMSS: Moguće gužve na naplatnim rampama

AMSS: Moguće gužve na naplatnim rampama

Zbog povećanog broja vozila na putevima u Srbiji, moguća su zadržavanja na naplatnim rampama Bubanj potok, Stara Pazova i Nais.

Vozačima se savetuje da, zbog visokih temperatura, putuju u ranim jutarnjim ili kasnim popodnevnim časovima, navodi se u saopštenju Auto-moto saveta Srbije (AMSS), a prenosi N1.

Do 1. oktobra zbog izgradnje robne kuće Ikea izmenjen je režim saobraćaja na delu puta od naplatne rampe Bubanj Potok do izlaza Tranšped, u pravcu ka Nišu. Za vreme radova zatvorena je vozna i zaustavna traka u pravcu ka Nišu u dužini od 500 do 1.500 metara.

Na snazi je izmena saobraćaja na deonici Prosek - Bancarevo, na delu obilaznice oko Niša ka Pirotu, zbog obezbeđenja radova na izgradnji državnog puta.

Od 25. jula, doći će do obustave saobraćaja na deonici Rakovac - Zmajevac, zbog radova na urgentnom održavanju puta.

Do 25. jula nije predviđeno potpuno obustavljanje saobraćaja na Autoputu Niš - Dimitrovgrad, na granici sa Bugarskom, na deonici od Čiflika do Staničenja.

Do kraja meseca, zbog radova kod naplatne rampe Vrčin na auto-putu E-75, biće zatvorene za saobraćaj zaustavne trake u oba smera.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične Policije, putnička vozila na graničnom prelazu Batrovci čekaju oko 90 minuta, a na prelazu Horgoš 60 minuta. Na ostalim prelazima saobraćaj je pojačan, ali za sada nema dužih zadržavanja.

Prema podacima Uprave saobraćajne Policije, na putevima u Srbiji u petak se dogodilo 118 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba poginula, a 51 osoba je povređena. U Beogradu su se dogodile 52 saobraćajne nezgode, u kojima je 14 ljudi povređeno.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan