AMSS: Obilne padavine otežavaju vožnju

AMSS: Obilne padavine otežavaju vožnju

Pored mokrih kolovoza, AMSS vozače upozorava i na moguće, manje nanose zemlje i blata na kolovoz, što dodatno utiče na klizavost puta.

Obilne padavine, kojih je najviše bilo na području rasinskog i topličkog okruga, na području Kruševca, Kuršumlije, Prokuplja i Tutina, i pored otežane vožnje, za sada nisu bitnije uticale na prohodnost glavnih i frekventnijih puteva, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije.

Međutim, AMSS ukazuje da do otežnog saobraćaja može doći na putevima u ovim područjima, kao i na putevima u južnim i jugoistočnim krajevima Srbije, gde se prema najavama RHMZ očekuje obilnije padavine tokom noći, a posebno na onim koji vode pored rečnih tokova, kao i u planinskim predelima gde može doći do izlivanja manjih bujičnih potoka.

Pored mokrih kolovoza, AMSS vozače upozorava i na moguće, manje nanose zemlje i blata na kolovoz, što dodatno utiče na klizavost puta, kao i na opasnost od odrona na putevima kroz useke i klisure.

Prema najnovijim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno, nema dužih zadržavanja od 15 do 20 minuta, navedeno je u saopštenju.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan