AMSS: Povoljni uslovi za vožnju, usporite u zonama radova

AMSS: Povoljni uslovi za vožnju, usporite u zonama radova

Na putevima u Srbiji uslovi za vožnju prvog dana vikenda su dobri, ali se zbog jakog vetra i moguće kiše vozačima savetuje oprez, saopštio je AMSS.

Dodatan oprez preporučuje se na deonicama kroz useke i klisure, jer temperaturne razlike dovode do čestih odrona.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na graničnim prelazima trenutno nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Od danas do 30. oktobra, na putu Barajevo - Baćevac radiće se na sanaciji kolovoza, a saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na putu Zlatibor - Vodice, kod skretanja za Ribnicu za danas od 9.00 do 13.00, najavljeni su radovi na asfaltiranju kolovoza, a saobraćaj će biti regulisan naizmeničnim propuštanjem.

Zbog izgradnje nadvožnjaka na južnom kraku Koridora 10 (Vranje - Bujanovac - GP Čukarka sa Makedonijom) koji prelazi preko budućeg autoputa, na deonici između Srpske Kuće i Levosoja od 13. oktobra preusmeren je saobraćaj novoizgrađenom devijacijom.

Usled radova na sanaciji klizišta i dalje je na snazi obustava saobraćaja na deonici Ub - Koceljeva, u opštinama Mionica i Koceljeva. Saobraćaj se za vreme radova odvija alternativnim putnim pravcem.

Radovi na sanaciji klizišta u mestu Špijunovići na putu između Kremana i Mokre Gore, uslovili su usporeno odvijanje saobraćaja uz naizmenično propuštanje vozila. Očekuje se da radovi budu završeni 20. oktobra.

Do 15. novembra saobraćaj će biti obustavljen na putu Perlez - Kovačica, preko mosta kod Farkaždina zbog radova na rehabilitaciji mosta.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan