AMSS: Povoljni uslovi za vožnju, zadržavanja do 20 minuta

AMSS: Povoljni uslovi za vožnju, zadržavanja do 20 minuta

Putevi u Srbiji su prohodni, a povoljnije vremenske prilike u odnosu na predhodne dane doneće vozačima lakšu i sigurniju vožnju, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije.

Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnim prelazima Srbije, na putničkim terminalima, trenutno, nema zadržavanja dužih od 15 do 20 minuta.

U nedelju i ponedeljak, 6. i 7. novembra, od 7 do 17 sati obavljaće se "presvlačenje" kolovoza na državnom putu IA reda broj 1, deonica Novi Banovci - Stara Pazova. Saobraćaj u traci na kojoj se izvode radovi biće obustavljen, dok će druge dve saobraćajne trake biti prohodne.

Kako prenosi "RTV", od 7. do 12. novembra, na državnom putu IB reda broj 26, Beograd - Obrenovac, deonica Skela - Ušće, trajaće radovi na sanaciji oštećenog kolovoznog zastora.

U toku radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila jednom kolovoznom trakom.

Zbog radova na uklanjanju starog i postavljanju novog sloja asfalta, na državnom putu IB reda broj 21 između Rume i Šapca u blizini mesta Klenak i Jarak, vozačima se savetuje opreznija vožnju, jer će saobraćaj biti usporen zbog naizmeničnog propuštanja vozila. Predviđeno je da radovi budu završeni do 9. novembra.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan