AMSS upozorava: Oprez zbog mokrih kolovoza

AMSS upozorava: Oprez zbog mokrih kolovoza

Saobraćaj će se do kraja dana odvijati po uglavnom mokrim kolovozima, jer nas očekuje promenljivo vreme sa povremenom kišom u pojedinim krajevima i sa obilnijim padavinama. Uveče se očekuje prelazak kiše u sneg, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Kako se upozorava, intenzivnije padavine uvek smanjuju i ograničavaju vidljivost što dodatno opterećuje vozače, zato u ovakvim uslovima treba voziti sporije i držati odstojanje.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije" na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Na putničkim terminalima naših graničnih prelaza, nema dužih zadržavanja, dok se na teretnim terminalima, na graničnom prelazu Horgoš čeka tri sata, a na Kelebiji jedan sat.

Na ostalim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Prema informacijama Puteva Srbije, na auto-putu E-75 kod petlje Ražanj Pojate u smeru ka Nišu zbog izvođenja završnih radova za saobraćaj je zatvorena zaustavna saobraćajna traka neposredno pre isključenja na odmorište Pojate iz smera Niša do 06.marta.

U saopštenju je navedeno da se kolovozna traka ka Beogradu otvara za saobraćaj.

Na auto-putu E-75 kod petlje Inđija-Stara Pazova, u zoni naplatne stanice Stara Pazova ka Beogradu izvode se radovi na rekonstrukciji naplatne stanice do 15. maja uz odvijanje saobraćaja shodno privremenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Putevi Srbije navode da se na deonici Ćićevac-Varvarin, oko tri kilometra u smeru ka Varvarinu, zbog radova na auto-putu E-761 (Moravski koridor), saobraćaj odvija devijacijom u dužini od 500 metara, uz smanjenu brzinu kretanja vozila na 40 km/h.

Na deonici Merošina Prokuplje najavljeni su radovi na uređenju bankina i trotoara do 15.aprila uz povremeno zauzeće jedne saobraćajne trake.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan