AMSS: Vozače očekuje pojačan intenzitet saobraćaja

AMSS: Vozače očekuje pojačan intenzitet saobraćaja

Vozače večeras očekuje pojačan intenzitet saobraćaja, ali prema najavama meteorologa, vedro i toplo vreme za ovo doba godine, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Kako "Blic" prenosi, AMSS savetuje oprezniju vožnju na putevima kroz stenske useke i klisure, zbog moguće pojave odrona zemlje i kamena usled čestih temperaturnih razlika.

Iz tog saveza podsećaju vozače da bi period stabilnih vremenskih prilika trebalo iskoristiti i pripremiti automobile za zimske uslove vožnje ukoliko to do sada nisu uradili.

Radovi su još u toku na velikom broju deonica, gde je izmenjen režim saobraćaja.

Kada je reč o najavama i najaktualnijim izmenama u saobraćaju, od sutra do 21.11. na državnom putu I B reda broj 47, na deonici u zoni Pančevačkog mosta u smeru Pančevo-Beograd, izvodiće se radovi na sanaciji oštećenih dilatacija.

Za vreme izvođenja radova saobraćaj će se odvijati jednom slobodnom saobraćajnom trakom.

Od 21. do 23.11. zbog izvođenja radova na remontu pruge doći će do obustave saobraćaja na državnom putu reda Vlasotince-Leskovac-Lebane, između železničkih stanica Leskovac i Đorđevo.

Alternativni putni pravac vodi preko naselja Komalak.

Od 21. do 30.11. od 8:00 do 11:00 časova i od 12:30 do 15:00 časova, doći će do obustave saobraćaja na državnom putu I B reda broj 38, deonica Razbojna-Blace, na delu puta Jankova Klisura-Blace, zbog radova na pojačanom održavanju i rehabilitaciji puta.

Kako se navodi, saobraćaj je i dalje usporen zbog odrona kod mesta Proslop.

Vozila se propuštaju, postavljen je i znak koji upozorava na odron koji je učestao i zbog čega su putari prisutni sa mehanizacijom i rade na uklanjanju istog, prenosi "Blic".

U periodu od 21. do 26.11. doći će do obustave saobraćaja na državnom putu II B reda Kriva Feja-Gornja Ljubata, najavljeno je u saopštenju.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan