AMSS: Vozači oprez, stižu pljuskovi

AMSS: Vozači oprez, stižu pljuskovi

Auto-moto savez Srbije upozorio je vozače da budu oprezniji za volanom i prilagode vožnju uslovima na putu jer ih danas, prema najavama meteorologa, očekuju niže temperature nego prethodnih dana i pljuskovi, najviše u severnom delu zemlje

AMSS ističe da je vikendom po pravilu je pojačan intenzitet saobraćaja, a kako se očekuje i početak letnje turističke sezone, savetuje se blagovremeno informisanje o prohodnosti deonica kojima se planira putovanje.

Kada je reč o najavama i aktuelnim izmenama u saobraćaju, AMSS navodi da će se u periodu do 15. jula, na autoputu E-80, izvoditi radovi na sanaciji kolovoza, na voznoj i preticajnoj saobraćajnoj traci.

Deonice na kojima će se radovi izvoditi su Trupalska petlja krak 4 – izlaz za Sofiju (Bugarska), Komrenska petlja ulaz u Niš (obe kolovozne trake), Komrenska petlja izlaz za Beograd (obe kolovozne trake).

Radovi na sanaciji kolovoza, na deonici autoputa E-75 od petlje "Niš Jug" do petlje "Leskovac centar" do naselja Pečenjevci, izvodiće se u periodu od 20. juna do 15. jula na voznoj i preticajnoj saobraćajnoj traci.

Auto-moto savez Srbije upozorio je vozače da budu oprezniji za volanom i prilagode vožnju uslovima na putu jer ih danas, prema najavama meteorologa, očekuju niže temperature nego prethodnih dana i pljuskovi, najviše u severnom delu zemlje.

AMSS ističe da su završeni radovi u okviru redovnog održavanja, uređenja i zaštite nestabilnih kosina na delu državnog puta IB, reda broj 23, na deonici između Međuvršja i Ovčar Banje i da je na toj deonici uspostavljen normalan režim odvijanja saobraćaja.

Od 20. do 27. juna, u periodu od 22:00 do 06:00 časova, na delu autoputa E-75, od petlje "Lasta" do petlje, "T6" - skretanje za Novi Sad, izvodiće se radovi na obeležavanju horizontalne signalizacije u oba smera. Radovi će se izvoditi u pokretu, sa povremenim zatvaranjem brze ili zaustavne saobraćajne trake.

Od 20. juna, na deonici Nova Varoš - Prijepolje, izvodiće se radovi na popravci mosta preko reke Bistrice – "Bistrica 8".

Za vreme trajanja radova saobraćaj će se odvijati jednom trakom mosta, uz naizmenično propuštanje vozila.

Do 30. juna na snazi je izmena režima saobraćaja na državnom putu II A reda broj 174, na deonici Užice - Karan, zbog radova na redovnom održavanju - sanaciji klizišta u naselju Lokva.

Danas, u periodu od 08:30 do 16:00 časova, na državnom putu između Zaječara i sela Šljivar, doći će do izmene režima saobraćaja zbog izvođenja radova na sanaciji kolovoza.

Saobraćaj će se na pomenutoj deonici odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila. U periodu od 18. juna od 07:00 časova do 20. juna do 05:00 časova, na Pančevačkom mostu, izvodiće se radovi na zameni dilatacija, u smeru Pančevo-Beograd.

Za saobraćaj će biti zatvorena desna saobraćajna traka. Zbog radova na rušenju pešačke pasarele u mestu Sevojono u neposrednoj blizini valjaonice bakra danas će doći do izmene u saobraćaju u periodu od 05.00 do 19.00 časova. Saobraćaj će se u vreme radova preusmeravati na lokalnu saobraćajnicu uz asistenciju saobraćajne policije.

Nailaskom na ovu deonicu puta, potrebno je prilagoditi brzinu i vožnju privremenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Do 21. juna biće izmenjen saobraćaj na delu državnog puta I B reda broj 13, na deonici Beograd-Čenta, u zoni naselja Padinska skela, zbog radova na popravci kolovoza.

Do 27. juna nije predviđeno potpuno zaustavljanje saobraćaja na Autoputu E80, Niš – Dimitrovgrad na deonici od Čiflika do Staničenja na magistralnom putu I B reda, broj 43, dodaje AMSS.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

raspored sahrana novi sad Republički hidrometeorološki zavod centralno groblje u Futogu Vreme u Novom Sadu servisne informacije bez struje sahrane JKP Vodovod i kanalizacija RHMZ Elektrodistribucija Novi Sad novosađani bez vode klinika za ginekologiju i akušerstvo JKP Gradsko zelenilo novorođenčad elektrovojvodina isključenja struje bebe isključenje vode završni ispit novosadsko porodilište jkp novosadska toplana betanija vremenska prognoza novi sad mala matura Isključenje struje servisne informacije novi sad gradsko groblje jkp lisje otvoreni bazeni