Anica Dobra i Gile & Magic bush na otvaranju "Doma kulture" u Novom Sadu

Anica Dobra i Gile & Magic bush na otvaranju "Doma kulture" u Novom Sadu

Novi Sad dobija Dom kulture! Veliko otvaranje zakazano je za četvrtak, 26. septembar, kada će nastupiti Gile & Magic bush i Anica Dobra kao specijalna gošća, dok će goste zagrejati sjajni show bend iz Novog Sada Magic buzz.

Tema velikog otvaranja nosi naziv "Kako je propao rokenrol" a "Dom kulture" vratiće Novom Sadu "ona" vremena uz niz svirki, predstava, kabarea, tematskih večeri i brojnih događaja na koje smo dugo čekali. 

 

 


Našem gradu podarićemo mesto u kojem možete sresti one koje niste videli dugo, gde možete porazgovarati uz dobar zalogaj i veliki izbor pića, gde će vas uvek čekati odlična svirka i najrazličitija dešavanja. "Dom kulture", koji može da ugosti više od 400 ljudi, nalazi se u centru grada, pored Pozorišta mladih i nudi raznolik muzički program već nakon otvaranja. U petak, 27. septembra, očekuje nas nastup benda Mila Ćopezo, a za odličan provod u subotu, 28. septembra biće zadužen DJ Fanatik sa svojim disko setom koji poziva na đuskanje – najavljuju organizatori.

"Dom kulture" s ponosom najavljuje i program za oktobar koji će činiti gostovanja dva velika benda – Atheist Rap koji će nastupiti 10. oktobra i TBF, dve sedmice kasnije –  24. oktobra, kao i  benda Gift 4. oktobra, Uroša Đurića dan kasnije i DJ Fanatika – 19. oktobra. 

FANOVI BIRAJU, ATEISTI SVIRAJU: Povodom jubileja, 30 godina rada benda, dugoočekivani i veoma poseban klupski koncert sastava Atheist Rap biće održan 10. oktobra u Domu kulture pod nazivom "30 pesama za 30 godina benda". Fanovi će prvi put imati priliku da sami odaberu pesme koje žele da čuju na velikom koncertu u Domu kulture tako što će glasati za omiljene pesme, a Ateisti će od pesama koje imaju najviše glasova sastaviti set listu za 10. oktobar. Ulaznice za koncert benda Atheist Rap po promo ceni od 800 dinara biće u pretprodaji u Domu kulture već tokom večeri otvaranja. Nakon promo perioda, puna cena ulaznice iznosiće 1000 dinara.  

Oceni vest:
11
5

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan