ANKETA: Šta želite Novom Sadu i Novosađanima u ovoj godini? (VIDEO)

ANKETA: Šta želite Novom Sadu i Novosađanima u ovoj godini? (VIDEO)

Teška godina je za nama, godina bolesti, distance i ograničenja, ali i godina koja nas je podsetila na prave životne prioritete.

Čini se da je većina nas jedva dočekala da završi prethodna godina, u nadi da će nova biti lepša za sve.

Za nama su dva sunčana dana koja su motivisala Novosađane da izađu u šetnju i nasmejani zakorače u prve dane 2021. godine. Ekipa portala Moj Novi Sad je i danas prošetala centrom, u želji da od naših sugrađana sazna šta u novoj godini žele našem gradu i jednim drugima. Većini je na pameti bila ista, ona najvažnija stvar.

Pogledajte šta su nam rekli.

Oceni vest:
4
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Evo šta želim

  pre 105 dana i 22 sata

  Želim promenu vlasti, dolazak nove koja će regulisati urbanizam, gradnju i svo istrebljivanje ne samo zelenila već i svakog humanog prostora - koje preuzima GRADINS sa svojim pomagačima, naravno nezakonito i bez pitanja stanovništva.
  Vratimo Novi Sad Novosađanima.
  Takođe želim da prestanu lažni sudski postupci prema građanima, zbog navodnih dugova, koji omogućuju određenim povlaštenim advokatskim kancelarijama da izvlače novac iz javnih kasa javnih preduzeća.
  Ljudi, postupci koji se vode protiv vas zbog dugovanja koja znate da ste platili, služe isključivo da bi javna predzeća platila određene advokate za pojavljivanje na sudu.
  Na taj način se uzima minimum 66.000 za pojavljivanje na sudu, koje plaća ili Toplana ili Elektrodistribucija ili Vodovod, ili čak Poreska služba (znam primer događaja za oružje)
  Tuženi su nebitni - bitni su sudski postupci, da omoguće izvlačenje novca.

  Oceni komentar:
  1
  12
 • Sale

  pre 105 dana i 11 sati

  Slazem se za sve.

  Oceni komentar:
  1
  4
 • Pinčika

  pre 105 dana i 9 minuta

  Nisam učesnik ankete, ali želim PRAVOG, POŠTENOG gradonačelnika, mnogo zelenila, više parkinga, manje "Galensa", tolerancije i poštovanja među građanima

  Oceni komentar:
  2
  4