APEL NOVOSAĐANIMA: Rukavice i maramice odlažite u kante, kućno smeće ne bacajte s terase

APEL NOVOSAĐANIMA: Rukavice i maramice odlažite u kante, kućno smeće ne bacajte s terase

Povećan broj onih koji se ne ponašaju u skladu s pravilima života u gradu.

JKP "Čistoća" apeluje na sve Novosađane da higijenska sredstva, pre svega rukavice, vlažne maramice, ubruse i druge slične predmete za jednokratnu upotrebu odlažu u za to predviđene posude, kao i da ne bacaju kućno smeće sa prozora i terasa i tako pomognu u očuvanju čistoće i javne higijene grada.

– Proteklih dana naši radnici na terenu sakupljaju velike količine bačenih maramica i rukavica po javnim površinama, zelenim površinama i parkinzima, u svim delovima grada. Takođe, u proteklom periodu, zabeležen je i veći broj kesa sa kućnim smećem, koje pojedini nesavesni građani bacaju kroz prozore i sa terasa. Naši radnici su konstantno na terenu i trudimo se da grad održimo čistim, ali nam je u ovom procesu potrebna i pomoć građana koje još jednom molimo da se ponašaju odgovorno zbog sebe i drugih – poručio je direktor JKP "Čistoća" Vladimir Zelenović.

JKP "Čistoća" svakodnevno cisternama i perilicama radi dezinfekciju ulica u Novom Sadu, kao i glavnih ulica u svim prigradskim naseljima, kaže se u saopštenju tog javnog preduzeća. 

Oceni vest:
0
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan