ARENA CINEPLEX: Celovečernje druženje sa akterima filma "Jesen samuraja"

ARENA CINEPLEX: Celovečernje druženje sa akterima filma "Jesen samuraja"

U sredu, 5. oktobra, u 20.30 časova, biće održana svečana novosadska premijera i celovečernje druženje s glumcima iz filma "Jesen samuraja", reditelja Danila Bećkovića.

Kako se najavljuje, Novosađani će – pred samu projekciju, između 19.45 i 20 sati – imati priliku da pozdrave aplauzom glumačku i autorsku ekipu ovog filma, koja će se prošetati crvenim tepihom, a gosti Arene Cineplex biće i brojne poznate ličnosti koje će prisustvovati svečanoj premijeri. 

Pogledajte trejler za ovaj film:

SINOPSIS: "Jesen samuraja" je ljubavna priča sa mnogo smeha, ali i nežnih emocija. Glavni junak, Vladica (Petar Strugar) je profesionalni karatista, šarmantni bonvivan koji je nekada bio veliki talenat, ali nije napravio veliku karijeru zbog prevelike sklonosti ka provodu i noćnom životu. Po okončanju karijere vraća se u rodni grad i zaljubljuje se u Snežanu (Hristina Popović) i vezuje za nju i njenog malog sina Vukašina. Vladica želi da se brine o njima, ali shvata da ne ume da radi ništa osim karatea. Njegova potraga za poslom koji bi mu omogućio da brine o porodici koju je upravo počeo da stvara, dovodi ga u niz urnebesnih situacija.

Režija: Danilo Bećković
Uloge: Petar Strugar, Hristina Popović, Nikola Kojo, Sergej Trifunović, Andrija Milošević, Vesna Trivalić, Tihomir Stanić, Katarina Žutić, Miodrag Miki Krstović, Miloš Samolov
Scenario: Dimitrije Vojnov
Žanr:  romantična komedija

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan