Arena Cineplex nagrađuje najvernije posetioce!

Arena Cineplex nagrađuje najvernije posetioce!

Nakon uspešno pokrenute aplikacije za mobilne telefone koja broji već oko 8000 korisnika, Arena Cineplex od 15. jula počinje da nagrađuje najvernije posetioce i korisnike aplikacije.

Aplikacija i lojaliti program pokrenuti su u znak zahvalnosti Arene Cineplex svojim ljubiteljima, te je od 15. jula moguće zameniti prikupljene poene za piće i hranu u bioskopu. Prve nagrade već su pristigle najvernijim korisnicima tako što je njih 200 koji su najčešće kupovali ulaznice u bioskopu i koristili aplikaciju nagrađeno dupliranjem njihovih prikupljenih bodova.

Pozivamo sve korisnike koji prikupljaju bodove putem aplikacije da provere da li imaju dovoljno poena i uživaju u poklonima - hrani ili piću u Areni Cineplex po svom ukusu.

Uputstvo za korišćenje aplikacije:

Aplikacija bioskopa Arena Cineplex može se preuzeti putem sajta http://www.arenacineplex.com/, na https://play.google.com/store/apps/details?id=com.intensnet.intensify.arenacineplex ili putem APP store na adresi https://itunes.apple.com/vg/app/arenacineplex/id981869044.

Prilikom kupovine bioskopske ulaznice korisnik je dužan da pokaže prodavcu ulaznica svoj lični bar code koji se nalazi na mobilnoj aplikaciji koju je preuzeo i na taj način ostvari parvo na 30 bonus bodova po svakoj kupljenoj bioskopskoj ulaznici. Arena Cineplex putem aplikacije automatski nagrađuje one koji se registruju ali i one koji share-uju razne bioskopske sadržaje direktno sa aplikacije.

Korisnik koji osvoji dovoljan broj bonus poena da bi mogao poene da zameni za zamenski artikal, na svom mobilnom uređaju u aplikaciji Arena Cineplex treba iz liste ponuđenih poklona da odabere poklon- nagradu po svom izboru, a nakon odabira poklona poeni će atomatski biti skinuti sa ukupnog salda korisnika.

Učesnik u programu lojalnosti sam, u bilo kom trenutku može da odluči za koji artikal želi da zameni svoje sakupljene poene. Zamenski artikli se preuzimaju isključivo u objektu Arena Cineplex. Prilikom preuzimanja zamenskih artikala korisnik pokazuje svoj lični bar code sa aplikacije, te blagajnik izdaje željeni poklon.

Fond artikala za koje je moguće zameniti bonus poene

Fond artikala se sastoji od:

 1. Coca Cola 0,5L – 80 bodova
 2. Coca Cola zero 0,5L – 80 bodova
 3. Sprite 0,5L – 80 bodova
 4. Fanta 0,5L – 80 bodova
 5. Schweppes bitter lemon 0,5L – 80 bodova
 6. Nestea 0,5L – 80 bodova
 7. Rosa negazirana voda 0,5L – 50 bodova
 8. Vrnjci gazirana voda 0,5L – 50 bodova
 9. Burn energy drink 0,25 – 90 bodova
 10. Ultra energy drink 0,25 – 70 bodova
 11. Kokice velike – 120 bodova
 12. Kokice male – 90 bodova
 13. Nachos sa 1 umakom – 150 bodova
 14. Nachos sa 2 umaka – 250 bodova
Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan