Arena Cineplex: Publika pokazala da voli domaće filmove FOTO

Arena Cineplex: Publika pokazala da voli domaće filmove FOTO

Juče tokom najveće akcije za domaću filmsku produkciju, JA VOLIM DOMAĆI FILM, koja je podrazumevala cenu ulaznice za odabrane domaće filmove od 100 dinara, u Areni Cineplex ostvarenja iz ovog programa pogledalo je više od 3000 ljudi što je obeležilo fenomenalnu posetu i ujedno popunjen kapacitet sala centralnog novosadskog bioskopa.

Tokom ovogodišnje i prošlogodišnje sezone, domaći filmovi beležili su sjajne rezultate u bioskopima, te su posetioci dobro poznate i još uvek tražene naslove imali priliku da pogledaju na velikom platnu na bis. Akcija Ja volim domaći film propraćena je uz pohvale i sjajne reakcije publike koja je uživala u nekim od najboljih ostvarenja kao što su Biser BojaneKozje ušiZona Zamfirova 2Pored meneJesen samuraja, Igla ispod pragaDnevnik mašinovođe, Na mlečnom putuSanta Maria della Salute i Vojna akademija 3.

„Na ovaj način pripremili smo se za nadolazeću sezonu novih domaćih filmova i  naslova koji obećavaju i na najbolji način ispratili ovogodišnju. Fantastična posećenost ove akcije samo je još jedan dokaz da se publika vratila u bioskope, te da je domaći film jedna od najgledanijih kategorija kod nas“ – izjavio je vlasnik bioskopa, Zoran Cvetanović.

 

 

 

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan