"Art Kvart – Start" i ove godine u pet delova Novog Sada

"Art Kvart – Start" i ove godine u pet delova Novog Sada

Umetnički kursevi "Art Kvart – Start" namenjeni su svim omladincima uzrasta od 14 do 18 godina, a sastoje se od pet sekcija, u pet različitih delova grada, koji paralelno stvaraju, nakon čega se spajaju i gde nastaje zajedničko umetničko delo.

Sekcije će voditi školovani umetnici, članovi udruženja Novo kulturno naselje, a ovo je peta godina u kojoj se organizuju ove sekcije. U njima je prethodnih godina učestvovalo više od dve stotine mladih umetnika u najavi iz Novog Sada i okoline. 

Svi zainteresovani, uzrasta od 14 do 18 godina mogu da se prijave da učestvuju u sekciji po izboru (dramska, muzička, plesna, filmska i vajarska), putem e-mail adrese: .

Sekcije će biti održane na sledećim lokacijama:

1) Likovna i vajarska sekcija – Detelinara

2) Plesna sekcija – Novo naselje

3) Filmska sekcija – Liman

4) Dramska sekcija – Centar

5) Muzička sekcija – Adamovićevo naselje

Projekat je podržan od strane Gradske uprave za sport i omladinu - Kancelarija za mlade Novi Sad i Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama.

Oceni vest:
2
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

dnevni horoskop zbor građana novorođenčad matičar novi sad magla horoskopski znaci isključenje vode sremska kamenica sahrane novi sad zagađenje horoskop servisne informacije novi sad bez vode isključenja struje zdravlje novosadsko porodilište klinika za ginekologiju i akušerstvo isključenja betanija elektrovojvodina jkp lisje raspored sahrana novi sad raspored sahrana i ispraćaja Miloš Vučević zagađenje vazduha bebe saveti JKP Vodovod i kanalizacija zodijak astrologija