Asfaltiranje 15 ulica na Klisi u dužini od osam kilometara

Asfaltiranje 15 ulica na Klisi u dužini od osam kilometara

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević obišao je radove na putevima na Кlisi gde JКP "Put" sprovodi asfaltiranje 15 ulica, dok slede radovi u još dve značajne ulice u tom delu grada, što će iznositi blizu osam kilometara ukupne dužine kolovoza koji se asfaltira.

Obišli smo Gornje livade, deo Кlise koji se nalazi pored auto-puta, između Sentandrejskog bulevara i Bulevara Evrope. Na teritoriji te Mesne zajednice, JКP "Put" završava asfaltiranje 15 ulica i do sada je urađeno oko sedam kilometara puta. Vrednost tih radova je 41 milion dinara, a doneli smo odluku da uradimo još dve veoma bitne ulice za funkcionalno povezivanje ovog kraja sa velikim saobraćajnicama. To su Ulica Alimpija Popovića i Proleterska ulica. Nastavljamo dalje da ulažemo u ovaj deo grada i očekujemo početak radova na kanalizacionoj mreži u slivu Ulice Baje Pivljanina, i uskoro ugovor za projektovanje kanalizacije za ovaj deo Кlise. Nadam se da ćemo za par nedelja videti početak izgradnje novog modernog obdaništa u Orahovoj ulici, a počela je izgradnja nove kulturne stanice kod hale "Slana bara". Tim raznovrsnim ulaganjima se potpuno menja slika ovog dela grada i Кlisa više nije prigradsko mesto preko kanala, već moderno, razvijeno naselje u koje se svakodnevno integrišu novi, kvalitetni sadržaji – rekao je gradonačelnik Miloš Vučević i apelovao na građane da daju saglasnost za prelazak vodovodnih i kanalizacionih instalacija preko njihovih parcela, kako bi se olakšalo komunalno i infrastruktruno opremanje za dobrobit svih građana.Kako javljaju iz Kabineta gradonačelnika, izvedeni su radovi na pripremi za asfaltiranje, a potom i asfaltiranje ulica Angela Vlatkovića, Кoviljske, Miloja M. Vasića, Gavrila Polzovića, Vase Jovanovića Čiče, Anastasa Jovanovića, Marije Petrović, Vladimira Demetrovića, Svetlane Vranić, Pantelije Milankovića, Milana Moge, Dobre Jovanovića, Milice Tomić i Ljubomira Stefanovića. Trenutno su u toku radovi na asfaltiranju u Ulici Đorđa Nedeljkovića, a ukupna cena do sada izvedenih radova je oko 41 milion dinara. 

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • hmm

  pre 476 dana i 4 sata

  Jooj. Nadrljali su. Pa onih 200 metara kod mosta Slobode sredjuju mesecima. Kod Merkatora ponovo buse na istom mestu kao prosle godine i ko zna koliko ce trajati. Tih osam kilometara ima da im rade bar godinu-dve dana.

  Oceni komentar:
  4
  1
 • Nebojša

  pre 475 dana i 7 sati

  Ja apelujem na gradonačelnika da pod hitno reši pitanje parkinga u ulici Sentandrejski put, za šta smo uputili i peticiju, ali je odgovor nadležnih organa da taj naš problem može da bude rešen tek naredne godine. Do tada treba da zovemo traktore da nam izvlače automobile iz blata!? Uskoro ćemo mu se i zvanično obratiti.

  Oceni komentar:
  0
  1