ATRAKTIVNO: Plan za deo Veternika između nasipa i Adica na javnom uvidu

ATRAKTIVNO: Plan za deo Veternika između nasipa i Adica na javnom uvidu

Gradska uprava za urbanizam i stambene poslove Grada Novog Sada stavila je na rani javni uvid Konceptualni okvir plana detaljne regulacije prostora za stanovanje u Veterniku, između nasipa i Adica.

Rani javni uvid traje 15 dana, u periodu od 1. do 15. februara, svakog radnog dana od 9 do 14 časova, u prostoriji u prizemlju zgrade Javnog preduzeća "Urbanizam" - Zavod za urbanizam Novi Sad, Bulevar Cara Lazara 3, u prostorijama Mesne zajednice "Veternik", Ive Lole Ribara 1a, u Veterniku, i u prostorijama Mesne zajednice "Adice", Sime Šolaje 2a u Novom Sadu.

Gradska uprava za urbanizam i stambene poslove, organizuje rani javni uvid u cilju upoznavanja javnosti sa opštim ciljevima i svrhom izrade plana, mogućim rešenjima za razvoj prostorne celine, mogućim rešenjima za urbanu obnovu, kao i efektima planiranja.

Pozivaju se organi, organizacije i javna preduzeća koji su ovlašćeni da utvrđuju uslove za zaštitu i uređenje prostora i izgradnju objekata da daju mišljenja u pogledu uslova i neophodnog obima i stepena procene uticaja na životnu sredinu.

Zainteresovana pravna i fizička lica, tokom trajanja ranog javnog uvida, mogu dostaviti svoje primedbe i sugestije u pisanoj formi Gradskoj upravi za urbanizam i stambene poslove, Radnička 2, Novi Sad, najkasnije do 15. februara.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Nataša Bogojević

  pre 2331 dan i 22 sata

  Poštovani:

  Obraćamo Vam se kao vlasnici parcela br: 3989, 4047/2, 4049/1, 3986.

  Na naše veliko iznenađenje, pomenute parcele nisu ušle u plan detaljne regulacije prostora u Veterniku između nasipa i Adica, iako pripadaju toj teritoriji.

  Iz priloženog plana vidimo da granice plana detaljne regulacije prostora, dolaze do pomenutih parcela.

  S obzirom da su parcele uz svega nekoliko drugih ostale jedine izmedju granica plana i nasipa, kao jedan mali deo velike teritorijalne celine obuhvacene planom, ne vidimo razlog zasto ih grad ne bi uključio.

  Nadamo se da ce grad uzeti u obzir našu molbu i predlog da pomenute parcele ukljuci u ovaj plan.

  Unapred zahvalni,
  Ljiljana Đorđević
  Petar Đorđević
  Nataša Bogojević

  Oceni komentar:
  0
  3