"Atrium Hamam & Spa": Brzom reakcijom zaposlenih i vatrogasaca u požaru oštećen samo mali deo bašte na krovu

"Atrium Hamam & Spa": Brzom reakcijom zaposlenih i vatrogasaca u požaru oštećen samo mali deo bašte na krovu

Menadžment lokala "Atrium Hamam&Spa" u kom je danas izbio požar poslao je saopštenje o današnjim dešavanjima kojim bi želeli da stanu na kraj nagađanjima i spekulacijama koje su se pojavile u medijima.

Njihovo saopštenje prenosimo u celosti:

Požar je izbio na početku samog radnog vremena i izazvao ga je jedan od frižidera koji se nalazi u bašti, na krovu zgrade. U blizini samog frižidera nalazi se deo konstrukcije koji pokriva kuhinju bašte i koji je sačinjen od plastičnog materijala, a koji je zahvaćen vatrom prouzrokovao ogroman dim i učinio stvari daleko dramatičnijim nego što su bile.

Trezvenom akcijom zaposlenih koji su odmah pristupili gašenju požara protivpožarnim aparatima, kao i blagovremenim pozivom vatrogasaca, požar je brzo ugašen. Niko nije povređen. Materijalna šteta postoji, ali je daleko od toga da je, kako se nagađa "izgoreo ceo krov". Oštećeno je desetak posto bašte na krovu, a mi se nadamo da će šteta biti sanirana u najbržem roku i da ćemo se ponovo družiti na jednoj od najlepših novosadskih bašta već sa prvim lepim vremenom.

Do tada želimo da obavestimo kako medije, tako i sve naše goste da cela zgrada, sa svim svojim sadržajima funkcioniše normalno. Očekujemo one koji nas vole, da dođu, podrže nas i još jednom nam pokažu da svojim radom i zalaganjem činimo sve da Novi Sad bude bolji, lepši i sadržajniji – navodi se u saopštenju.

Oceni vest:
6
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Miloš

  pre 843 dana i 6 sati

  Konjobar zaboravio da okrene falafel..

  Oceni komentar:
  0
  1