ATRIUM HAMAM & SPA vam poklanja vaučer od 4.000 dinara (FOTO)

ATRIUM HAMAM & SPA vam poklanja vaučer od 4.000 dinara (FOTO)

Napori, žurba i stres ostavljaju negativne posledice na opšte zdravstveno stanje. Spa tretmani pomažu da se telo i um opuste i povrati pozitivna energija koja nam je neophodna da bismo se izborili sa svakodnevnim obavezama i izazovima. 

Hamam je parno kupatilo u kome se greju klupe, podovi i zidovi, pa se ne stvara teška maglovita para. Temperatura vazduha u njemu je oko 40 stepeni i vlažnost oko 100%. Prijatna vlažna toplota postepeno zagreva telo i ne opterećuje organizam. Boravak u hamamu olakšava disanje kod prehlada, deluje opuštajuće na organizam i može pomoći kod poremećaja spavanja, umora i stresa. Takođe se poboljšava tonus kože i krvnih sudova. Koža nakon tretmana postaje mekša, elastičnija i sjajnija. 


Atrium Hamam & Spa
brine o zdravlju i zadovoljstvu svojih sugrađana i zbog toga poklanja tri vaučera u vrednosti od 4.000 dinara. Sve što treba da uradite jeste da učestvujete na nagradnom konkursu portala Moj Novi Sad tako što ćete poslati fotografiju ili snimak u kojem, na kreativan način, prikazujete svoj talenat. 

Najbolji radovi biće nagrađeni poklon vaučerom po izboru, koji možete da iskoristite u hamamu, u salonu za ulepšavanje ili restoranu.


POKLON VAUČER 1 

Ovaj vaučer je namenjen dvema osobama i obuhvata boravak u hamamu koji nije vremenski ograničen. Srećni dobitnici moći će da borave u prostoriji hamama onoliko koliko njima lično prija atmosfera od 40 stepeni i 100% vlažnost vazduha. Naša iskustva pokazuju da je prosek zadržavanja između 30 i 50 minuta. 

Pored boravka u hamamu, vaučer vam obezbeđuje piling tela grubom rukavicom, pranje i uljenje, u trajanju od deset minuta. Piling tela se radi na kraju samog boravka u hamamu, obavlja se u sklopu samog hamama (temperatura i vlažnost su isti) i sastoji se u tome što klijent legne na kameni sto koji se greje (svaki sto ima paravan), na telo se nanese sapunica i zatim se jednokratnom lufa rukavicom uradi piling tela i ukloni površinski sloj odumrlih ćelija kože. Nakon toga se klijent okupa i na kraju se na kožu nanese manja količina ulja, koja služi da se pore na koži zatvore, da koža bude negovana i da zadrži što duže vlagu koju je, boravkom u hamamu apsorbovala.


Klijenti će prilikom dolaska u hamam biti ponuđeni čajem i kolačićima a osoblje će ih upoznati sa svim pojedinostima, koje je potrebno da znaju. Nakon toga prelaze u svlačionice koje su u potpunosti opremljene za boravak. Svaka svlačionica ima po dve tuš kabine, toalet, ormariće u koje klijenti odlažu svoje stvari, a u kojima ih čeka garderoba za boravak u hamamu, jednokratni donji veš, papuče i peškir.

POKLON VAUČER 2

Drugi vaučer možete iskoristiti u salonu za ulepšavanje, za dve usluge. Prva je SPA pedikir koji obuhvata potapanje nogu u kadicu za pedikir, čime se omekšava koža stopala i priprema za dalji tretman. Po završetku se radi piling stopala, turpijom se uklanjanju zadebljanja i odumrli sloj ćelija kože a zatim se  stavlja maska za stopala. Na kraju se radi blaga masaža stopala, oblikuju se nokti na nogama i lakiraju. Nakon pedikira imaćete higijenski tretman čišćenja lica UZ špatulom koji je, za razliku od klasičnog tretmana lica, manje invazivan i radi se UZ aparatom. Na ovaj način se uklanja tanak sloj površinskih mrtvih ćelija kože. Po završetku tretmana, na lice se nanosi adekvatna maska kako bi se koža sasvim umirila, nahranila, i kako bi se proširene pore ponovo skupile.


POKLON VAUČER 3

Treći vaučer možete iskoristi u atraktivnom restoranu, gde vas očekuje magični ručak za dvoje. Ručak obuhvata kombinaciju pet predjela, dva pita hleba, dve čaše vina i dva glavna jela po izboru: Kus-kus ili Basmati pirinč kao prilog, kafu ili čaj.


Rok za slanje radova na temu "Moj talenat" je subota 28.11. u ponoć.
Ne propustite priliku da osvojite vaučer za čaroban dan u Atrium Hamam & Spa.

Oceni vest:
8
4

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • neverovatno

  pre 801 dan i 1 sat

  otkud ovo u NS ?

  Oceni komentar:
  1
  2