"Audijevci" pomažu Dečje selo

"Audijevci" pomažu Dečje selo

Jedini klub u Srbiji koji okuplja obožavaoce “četiri prstena”, Audi klub Srbija (ACS) u subotu slavi svoj 5. rođendan koji će posvetiti Dečjem selu “Dr Milorad Pavlović” u Sremskoj Kamenici.

"S obzirom na to da smo odrasli i za sobom prethodnih godina ostavili dosta prvih koraka, vreme je da pružimo ruku onima kojima je sada potrebna. Stoga, naš 5. rođendan posvećujemo Dečjem selu 'Dr Milorad Pavlović' u Sremskoj Kamenici i mališanima koje nažalost ni ove školske godine u školu neće ispratiti roditelji", saopšteno je iz ACS.

Oni su pozvali sportiste, pevače, glumce i druge ličnosti sa javne scene da im se 29. avgusta od 15 sati pridruže u zajedničkoj vožnji i druženju sa štićenicima Dečjeg sela, a mališanima će biti uručeni i simbolični školski pokloni.

Uveče istog dana od 20 sati na proslavi rođendana Audi kluba Srbija članovi i gosti ACS-a će slanjem sms–a na broj 5186 i donacijama, prikupljati sredstva i za celu školsku godinu.

Ovom događaju već su se odazvale brojne poznate ličnosti, a učešće svakodnevno potvrđuje još njih, navode iz Audi kluba Srbija..

Audi klub Srbija je jedini klub ovog tipa u našoj zemlji. Osnovan je 2010. god u Novom Sadu, a okuplja ljude koji vole i poštuju automobile marke Audi. Broji preko 4.000 članova, a primarni cilj ACS je edukacija mladih učesnika u saobraćaju radi povećanja bezbednosti, poštovanja saobraćajne kulture i propisa, kao i solidarnosti na putu.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan