Auducija za prijem novih članova u Školu glume za decu

Auducija za prijem novih članova u Školu glume za decu

Društvo Raspustilište i Teatar 34 (scena za decu "Vesela kornjača") organizuju auduciju za prijem novih članova u Školu glume za decu uzrasta od 8 do 14 godina.

 

Škola se bavi razvijanjem talenata u širem smislu, dakle ne samo glumačkih već i mnogih drugih vezanih za scenu i teatar. Pored glume, kako saopštavaju organizatori akcenat je na plesu, muzici, razvijanju motoričkih i verbalnih sposobnosti, uvođenju dece u svet vizuelnih i primenjenih umetnosti kao što su scenografija i kostim, i uopšte uzevši, upozavanju dece sa svim aspektima pozorišta.

Školu vode Ana Ilić – režiserka, Ervin Hadžimurtezić i Jelena Galović -diplomirani i profesionalni glumci i mnogobrojni saradnici iz raznih oblasti pozorišta.

Audicija će se održati 15. septembra u 11 sati na sceni Teatra 34, Pašićeva 34 u Novom Sadu.  

Za audiciju je potrebno pripremiti recitaciju i/ili imitaciju po svom izboru.

Prijave slati na:  ili na tel: 060/391-9818. U prijavi napisati: ime, prezime, razred i školu koje dete pohađa. Na audiciju deca dolaze u pratnji odraslih.

Deca koja prođu audiciju, školu glume će pohađati u Društvu Raspustilište u Radničkoj 20, na I spratu dva puta nedeljno (utorkom i subotom).

Škola glume realizuje se u sklopu programa Laboratorija kulture. Program je podržan od strane Grada Novog Sada, Uprave za kulturu.

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan