Auducija za prijem novih članova u Školu glume za decu

Auducija za prijem novih članova u Školu glume za decu

Društvo Raspustilište i Teatar 34 (scena za decu "Vesela kornjača") organizuju auduciju za prijem novih članova u Školu glume za decu uzrasta od 8 do 14 godina.

 

Škola se bavi razvijanjem talenata u širem smislu, dakle ne samo glumačkih već i mnogih drugih vezanih za scenu i teatar. Pored glume, kako saopštavaju organizatori akcenat je na plesu, muzici, razvijanju motoričkih i verbalnih sposobnosti, uvođenju dece u svet vizuelnih i primenjenih umetnosti kao što su scenografija i kostim, i uopšte uzevši, upozavanju dece sa svim aspektima pozorišta.

Školu vode Ana Ilić – režiserka, Ervin Hadžimurtezić i Jelena Galović -diplomirani i profesionalni glumci i mnogobrojni saradnici iz raznih oblasti pozorišta.

Audicija će se održati 15. septembra u 11 sati na sceni Teatra 34, Pašićeva 34 u Novom Sadu.  

Za audiciju je potrebno pripremiti recitaciju i/ili imitaciju po svom izboru.

Prijave slati na:  ili na tel: 060/391-9818. U prijavi napisati: ime, prezime, razred i školu koje dete pohađa. Na audiciju deca dolaze u pratnji odraslih.

Deca koja prođu audiciju, školu glume će pohađati u Društvu Raspustilište u Radničkoj 20, na I spratu dva puta nedeljno (utorkom i subotom).

Škola glume realizuje se u sklopu programa Laboratorija kulture. Program je podržan od strane Grada Novog Sada, Uprave za kulturu.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

horoskop novorođenčad raspored sahrana i ispraćaja JKP Vodovod i kanalizacija bez vode jkp lisje Republički hidrometeorološki zavod novosađani sahrane Vreme u Novom Sadu matičar novi sad elektrovojvodina restorani novi sad vremenska prognoza bez struje bebe novosadsko porodilište isključenja struje Isključenje struje Elektrodistribucija Novi Sad servisne informacije novi sad betanija raspored sahrana novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo jkp novosadska toplana isključenje vode servisne informacije gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević gradsko groblje RHMZ