Autobusi u nedelju  menjaju trasu zbog polumaratona

Autobusi u nedelju menjaju trasu zbog polumaratona

JGSP Novi Sad obaveštava korisnike usluga prevoza da će zbog održavanja polumaratonske trke u nedelju, 3. aprila 2016. godine, u vremenu od 9.45 do 12.30 časova doći do privremene izmene trasa autobusa na gradskim linijama 1, 6, 8, 11A/B i 13.

LINIJE 1 i 8

U smeru prema Limanu autobusi iz Fruškogorske ulice skretaće desno u ulicu Narodnog fronta, zatim desno na Bulevar oslobođenja, odakle će skretati desno na Bulevar cara Lazara i Fruškogorske ulice, odakle će nastavljati postojećom (redovnom) trasom.

Vreme do sledećeg polaska autobusi će izdržavati na stajalištu Narodni front – Fruškogorska.

LINIJA 6

Smer Adice  - Podbara:  Iz Jevrejske ulice autobusi će skretati levo u Uspensku ulicu, odakle će ulaziti na terminal u Šafarikovoj ulici.

Smer Podbara - Adice:   Sa terminala u Šafarikovoj ulici autobusi će skretati u Jevrejsku ulicu i dalje nastavljati postojećom (redovnom) trasom.

LINIJE 11a i 11b

Autobusi neće saobraćati za vreme trajanja polumaratonske trke.

LINIJA 13

Autobusi će sa Bulevara cara Lazara desnim skretanjem ulaziti u Fruškogorsku ulicu, zatim će saobraćati Ulicom Narodnog fronta i Bulevarom oslobođenja do Bulevara cara Lazara, odakle će nastavljati postojećom (redovnom) trasom.

Vreme do sledećeg polaska autobusi će izdržavati na stajalištu Narodni front – Fruškogorska.

Na izmenjenim delovima trase linije 1, 6, 8 i 13 koristiće postojeća stajališta dugih linija, poručuju iz JGSP "Novi Sad"

 

 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan