Autobuske linije i parking za vreme Grožđebala

Autobuske linije i parking za vreme Grožđebala

Tokom "Grožđebala", od 11. do 13. septembra, biće organizovane vanredne autobuske linije.

Autobusi će sa platoa ispred Železničke stanice u Novom Sadu 11, 12. i 13. septembra saobraćati od 17.30 časova, dok će povratak iz Sremskih Karlovaca biti organizovan od 23 časa (po potrebi).

Na vanrednim polascima neće važiti pretplatne karte, a cena prevoza biće kao i redovna cena na relaciji Novi Sad - Sremski Karlovci i iznosiće 135 dinara. Osim u vozilu, karte će moći da se kupe i na dodatno otvorenom prodajnom mestu na platou kod novosadske Železničke stanice (stajalište linije 64), i u Sremskim Karlovcima (ispred Železničke stanice).

Ovi autobusi će biti obeleženi plakatom "Karlovačka berba grožđa 2015".

Tokom Grožđebala organizovano je i naplaćivanje parkinga. Parkiranje će biti organizovano na sledećim lokacijama:

Kod semafora, preko puta Saveznog centra za mehanizaciju; između železničke stanice i stovarišta "Dragojlović"; postojeće parkiralište za autobuse, gde će se parkirati i autobusi i putnička vozila; između železničke pruge i magistralnog puta, kod semafora; Kišova bara, iza zgrade policije.

Parkiranje će se plaćati na ulasku na parkirališta, po ceni od 200 dinara za ceo dan, za putničke automobile i 400 dinara za autobuse, za koje je obezbeđen dovoljan broj mesta na starom parkiralištu za autobuse.

Parkiranje će se naplaćivati  od 10 do 1 čas. "Pauk" služba će dežurati u saradnji sa saobraćajnom policijom.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan