Autonomija: V.d. direktorka programa na RTV-u zaposlila kćerku

Autonomija: V.d. direktorka programa na RTV-u zaposlila kćerku

Vršiteljka dužnosti direktora programa Radio-Televizije Vojvodine Slavica Subotić Braun zaposlila je kćerku Koranu Braun u redakciji filmskog i serijskog programa, preneo je danas portal Autonomija

Vršiteljka dužnosti direktora programa Radio-Televizije Vojvodine (RTV) Slavica Subotić Braun zaposlila je kćerku Koranu Braun u redakciji filmskog i serijskog programa, preneo je danas portal Autonomija.

"Skandali na RTV ne smiruju se od kada je u maju smenjena većina urednika u informativnoj redakciji Prvog programa televizije, a najnoviji u nizu je radno angažovanje kćerke v.d. direktora programa Slavice Subotić Braun. Naime, njena ćerka Korana od oktobra zaposlena je u redakciji filmskog i serijskog programa RTV-a", navodi Autonomija (http://www.autonomija.info) pozivajući se na izvore iz pokrajinskog javnog servisa.

Na portalu su dodali da Korana Braun radi na administrativnim poslovima i angažovana je preko autorskog ugovora, s obzirom na to da na RTV-u i dalje važi moratorijum na nova zapošljavanja.

"Zanimljivo je da u pomenutoj redakciji radi i kćerka Dine Vranešević, bivše generalne direktorke RTV. Sve ovo ne treba da čudi, jer je na RTV-u rasprostranjena pojava da se zapošljavaju čitave generacije pojedinih porodica", piše Autonomija.

Taj portal je naveo i da je šef centralnog deska RTV-a Budimir Marković pojedinim saradnicima otvoreno rekao da prvo na televiziji moraju da se zaposle deca bivših i sadašnjih radnika, pa će tek onda biti mesta i za druge.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Daško i Mlađa bez vode bez struje epk 2021 betanija hrana groblje Isključenje struje novosadsko porodilište almaško groblje jkp lisje raspored sahrana novi sad Elektrodistribucija Novi Sad sahrane OK Vojvodina gradsko groblje bebe opens 2019 sahrane novi sad Spens Fruška gora servisne informacije radosne vesti JKP Vodovod i kanalizacija novorođenčad servisne informacije novi sad lisje isključenja struje elektrovojvodina havarija na vodovodu