Autonomija: V.d. direktorka programa na RTV-u zaposlila kćerku

Autonomija: V.d. direktorka programa na RTV-u zaposlila kćerku

Vršiteljka dužnosti direktora programa Radio-Televizije Vojvodine Slavica Subotić Braun zaposlila je kćerku Koranu Braun u redakciji filmskog i serijskog programa, preneo je danas portal Autonomija

Vršiteljka dužnosti direktora programa Radio-Televizije Vojvodine (RTV) Slavica Subotić Braun zaposlila je kćerku Koranu Braun u redakciji filmskog i serijskog programa, preneo je danas portal Autonomija.

"Skandali na RTV ne smiruju se od kada je u maju smenjena većina urednika u informativnoj redakciji Prvog programa televizije, a najnoviji u nizu je radno angažovanje kćerke v.d. direktora programa Slavice Subotić Braun. Naime, njena ćerka Korana od oktobra zaposlena je u redakciji filmskog i serijskog programa RTV-a", navodi Autonomija (http://www.autonomija.info) pozivajući se na izvore iz pokrajinskog javnog servisa.

Na portalu su dodali da Korana Braun radi na administrativnim poslovima i angažovana je preko autorskog ugovora, s obzirom na to da na RTV-u i dalje važi moratorijum na nova zapošljavanja.

"Zanimljivo je da u pomenutoj redakciji radi i kćerka Dine Vranešević, bivše generalne direktorke RTV. Sve ovo ne treba da čudi, jer je na RTV-u rasprostranjena pojava da se zapošljavaju čitave generacije pojedinih porodica", piše Autonomija.

Taj portal je naveo i da je šef centralnog deska RTV-a Budimir Marković pojedinim saradnicima otvoreno rekao da prvo na televiziji moraju da se zaposle deca bivših i sadašnjih radnika, pa će tek onda biti mesta i za druge.

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan