Baby Exit i Arena Cineplex vas pozivaju na Porodični vikend

Baby Exit i Arena Cineplex vas pozivaju na Porodični vikend

U subotu i nedelju, 11. i 12. maja, najmlađe ljubitelje bioskopa očekuje prava zabava i bogat kreativni program u Areni Cineplex. Mališani će imati priliku da učestvuju u kreativnim radionicama i takmičenju, te se na pravi način pripreme za predstojeći Baby Exit.

U saradnji sa kreativnom radionicom "Oblutak", deca će tokom vikenda od 13.30 do 16 časova od plastelina praviti figurice a 20 najboljih radova biće izloženi na Baby Exitu, kada će na štandu Arene Cineplex biti proglašen pobednik.

Do Baby Exita biće omogućeno glasanje za najkreativniju figuricu na Instagram profilu Arene Cineplex, a decu koja osvoje prva tri mesta očekuju zanimljive nagrade.

Pored kreativne radionice, najmlađi će se oprobati i u igri Veseli bukvar, kao i u brojnim aktivnostima i nagradama koje donosi Dino Park. Mališani će imati priliku i da upoznaju Vilu četkicu koja će raditi čuveni face-paint.

BABY EXIT (Festival Optimizma) je najveći porodični festival u regionu. Već tradicionalno polovinom maja, okuplja približno 30.000 posetilaca i 3.000 izvođača na predivnoj Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan