BarStrong ekipa na otvaranju manifestacije "Salajačkim sokakom"

BarStrong ekipa na otvaranju manifestacije "Salajačkim sokakom"

Savet MZ "Salajka" i udruženje "Mileva Marić Ajnštajn" pozvali su građane da u četvrtak, 15. juna, u 18 prisustvuju otvaranju manifestacije "Salajačkim sokakom" na stadionu RK "Slavija" u Graničarskoj ulici.

Otvaranju će prisustvovati čelnici Grada, a otvoriće je pobednici šoua "Ja imam talenat" – BarStrong ulični trening.

Kako se navodi u pozivu, cilj manifestacije jeste da se deci pruži šansa da na kvalitetniji način provedu deo vremena na letnjem raspustu nego uobičajeno uz televizijski program, kompjuter i mobilni telefon. Manifestacija, koja će trajati u periodu od 15. juna do 15 jula 2017 godine, ujedno i prilika da nauče nešto novo, možda i zavole, kao i da se druže sa svojim vršnjacima i roditeljima.

Program je namenjen Salajčanima, malim i velikim, kao i svim Novosađanima, a koncipiran je tako da pruža odraslima prliku za nova saznanja družeći se sa svojom i drugom decom i izvođačima programa. Deo programa je namenjen samo odraslima.

Program će se održavati u prostorijama MZ "Salajka", na teretani na otvorenom i stadionu RK "Slavija" u Graničarskoj ulici u Salajci.

U manifestaciji učestvuju BarStrong ulični trening, Savez za školski sport Grada Novog Sada, mačevalački klub "Mačevi i maske", "Livada" – centar za vežbanje i zdravlje“, RK "Slavija" iz oblasti sporta, Pokrajinski zavod za zaštitu prirode, ekološko udruženje „"Zeleni sad" i drugi.

Manifestaciju organizuju Savet MZ "Salajka i udruženje "Mileva Marić Ajnštajn" iz Novog Sada.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Građanin

  pre 800 dana i 11 sati

  Sve pohvale, i samo nek se sport promoviše. Treba još više besplatnih sportskih dešavanja da pruže svima priliku da se bave sportom.

  Oceni komentar:
  0
  0
horoskopski znaci telep gradonačelnik Miloš Vučević matična knjiga rođenih vremenska prognoza novi sad elektrovojvodina raspored sahrana i ispraćaja EPS novorođenčad RHMZ betanija jkp novosadska toplana almaško groblje raspored sahrana novi sad radosne vesti porodilište dunav jkp lisje servisne informacije gradsko groblje Miloš Vučević bez struje servisne informacije novi sad isključenja struje sahrane horoskop bez vode novosadsko porodilište bebe havarija na vodovodu