BarStrong ekipa na otvaranju manifestacije "Salajačkim sokakom"

BarStrong ekipa na otvaranju manifestacije "Salajačkim sokakom"

Savet MZ "Salajka" i udruženje "Mileva Marić Ajnštajn" pozvali su građane da u četvrtak, 15. juna, u 18 prisustvuju otvaranju manifestacije "Salajačkim sokakom" na stadionu RK "Slavija" u Graničarskoj ulici.

Otvaranju će prisustvovati čelnici Grada, a otvoriće je pobednici šoua "Ja imam talenat" – BarStrong ulični trening.

Kako se navodi u pozivu, cilj manifestacije jeste da se deci pruži šansa da na kvalitetniji način provedu deo vremena na letnjem raspustu nego uobičajeno uz televizijski program, kompjuter i mobilni telefon. Manifestacija, koja će trajati u periodu od 15. juna do 15 jula 2017 godine, ujedno i prilika da nauče nešto novo, možda i zavole, kao i da se druže sa svojim vršnjacima i roditeljima.

Program je namenjen Salajčanima, malim i velikim, kao i svim Novosađanima, a koncipiran je tako da pruža odraslima prliku za nova saznanja družeći se sa svojom i drugom decom i izvođačima programa. Deo programa je namenjen samo odraslima.

Program će se održavati u prostorijama MZ "Salajka", na teretani na otvorenom i stadionu RK "Slavija" u Graničarskoj ulici u Salajci.

U manifestaciji učestvuju BarStrong ulični trening, Savez za školski sport Grada Novog Sada, mačevalački klub "Mačevi i maske", "Livada" – centar za vežbanje i zdravlje“, RK "Slavija" iz oblasti sporta, Pokrajinski zavod za zaštitu prirode, ekološko udruženje „"Zeleni sad" i drugi.

Manifestaciju organizuju Savet MZ "Salajka i udruženje "Mileva Marić Ajnštajn" iz Novog Sada.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Građanin

  pre 707 dana i 22 sata

  Sve pohvale, i samo nek se sport promoviše. Treba još više besplatnih sportskih dešavanja da pruže svima priliku da se bave sportom.

  Oceni komentar:
  0
  0
novorođenčad novosadsko porodilište jkp novosadska toplana gradsko groblje javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija klinika za ginekologiju i akušerstvo JKP Vodovod i kanalizacija isključenje vode raspored sahrana novi sad bebe elektrovojvodina Isključenje struje jkp lisje betanija Futog Elektrodistribucija Novi Sad Vreme u Srbiji servisne informacije policija bez vode bez struje RHMZ Vreme u Novom Sadu novosađani servisne informacije novi sad centralno groblje u Futogu isključenja struje vremenska prognoza novi sad Republički hidrometeorološki zavod sahrane