Bazar knjiga za Svratište od 18. do 20. decembra u Novosadskom pozorištu

Bazar knjiga za Svratište od 18. do 20. decembra u Novosadskom pozorištu

Sugrađani svakog dana, od danas pa do kraja akcije, 19. decembra, mogu u pozorište da donesu i svoje knjige.

Novosadsko pozorište ovih dana nastavlja svoju tradicionalnu akciju pomoći siromašnim sugrađanima. Ovoga puta akcija je namenjena Svratištu za decu i omladinu na Bulevaru oslobođenja 39. Akcija, osmišljena kao prodaja knjiga, biće upriličena 18, 19. i 20. decembra u holu Novosadskog pozorišta (Jovana Subotića 3-5).

Knjige – po ceni od 100 i 200 dinara – prodavaće se od 10 do 19 sati. Nakon poslednjeg dana prodaje, sav prikupljeni novac pozorište će uručiti koordinatoru Svratišta koji će, kako je dogovoreno, od tog novca kupiti ono što im je najpotrebnije.

- Važno je napomenuti i to da sugrađani svakog dana, od danas do kraja akcije 19. decembra, mogu u pozorište da donesu i svoje knjige kako bismo dodatno obogatili ponudu. Knjige koje će se prodavati prethodno su prikupljene upravo zahvaljujući publici Novosadskog pozorišta. Novosadsko pozorište je do sada u nekoliko navrata pomoglo Školu "Milan Petrović" i Prihvatnu stanicu i dnevni boravak za beskućnike – kaže se na kraju saopštenja iz Újvidéki Színháza.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan