Bazar: Veče dobre zabave i dobre kupovine

Bazar: Veče dobre zabave i dobre kupovine

Bazarova Noć kupovine održana je sinoć, 11. jula, a osim u promocijama, degustacijama i popustima, posetioci su uživali i u zabavnom programu i koncertu Sare Jovanović.

Od samog ulaska u Bazar, gde su posetioce dočekivali DJ-evi Shpeera i WD, promoterke Coca–Cole i žongleri, pa do poslednjeg sprata ovog tržnog centra, sve je bilo podređeno dobroj zabavi i dobrom šopingu. Posebne pogodnosti, povodom nedavnog otvaranja, posetiocima je nudila prodavnica "Sephora", a zanimljive promocije imali su poznati brendovi čiji se proizvodi prodaju u Bazaru.

Na prvom spratu, zainteresovani su imali priliku da degustiraju proizvode "IM Matijević" i da pogledaju specijalnu ponudu destinacija turističke agencije "Deus", dok su na drugom spratu, na promo pultu "World Class"-a posetiocima bile pripremljene posebne pogodnosti, uz merenje i savete trenera.

Uživalo se i u Open Air Photo Booth - kabini za fotografisanje, koja  je posetiocima omogućila da zabeleže najzabavnije šoping trenutke i ove uspomene ponesu kući, a za provod najmlađih bili su zaduženi štulari i žongleri "Kreativnog pogona".

Vrhunac večeri bio je koncert Sare Jovanović.

Ostale fotografije pogledajte u foto-albumu ispod vesti.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan