Bazar za pomoć bolesnoj deci u subotu kod Spensa i u Petrovaradinu

Bazar za pomoć bolesnoj deci u subotu kod Spensa i u Petrovaradinu

Na platou Spensa u Novom Sadu, u subotu, 24. aprila, u vremenu od 10 do 16 sati, kao i u porti hrama Svetog Pavla u Petrovaradinu, kod Vojne bolnice, od 15.30 do 17.30 sati održaće se Bazar za pomoć bolesnoj deci, u organizaciji humanitarne grupe "Tezga za život".

– U susret Vaskrsu, najvećem hrišćanskom prazniku, a na Lazarevu subotu – Vrbicu, drugi po redu humanitarni bazar u ovoj godini održaće se na dve lokacije, a organizatori su u saradnji sa mnogobrojnim donatorima obezbedili različite artikle koji će se naći na tezgama ovog bazara. Na ovom Bazaru za pomoć bolesnoj deci celokupan prihod od prodaje biće ravnomerno raspoređen i uplaćen za lečenje Đurđije, Anastasije, Mihajla i Dušana – navode organizatori.


Na subotnjem Bazaru ispred Spensa i kod crkve u Podgrađu Petrovaradinske tvrđave u ponudi će se naći razni prehrambeni proizvodi, ali i cvetni aranžmani, različiti ukrasni, ručni radovi… Na platou Spensa posetioci će moći i da se provozaju fijakerom, a svaka vožnja biće humanitarnog karaktera.

– Ovaj bazar je prilika da, uoči najvećeg hrišćanskog praznika koji se proslavlja po julijanskom kalendaru, građani dobre volje iskažu humanost kupovinom robe i samim tim učestvuju u prikupljanju pomoći za decu kojoj je potrebno lečenje, a za koju se novac prikuplja preko fondacije "Budi human" –  kaže se u pozivu, te apeluje na posetioce bazara da iskažu i odgovornost i nose maske i drže propisano rastojanje, kako bi ova humanitarna akcija protekla na opšte zadovoljstvo svih.


– Na Bazar za pomoć bolesnoj deci ponesite vedrinu i dobru volju i pridružite nam se u nastojanju da bolesnim mališanima pomognemo u obezbeđivanju uslova za njihovo lečenje i ozdravljenje!
– poručuju na kraju organizatori.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan