Bazar za pomoć bolesnoj deci u subotu na platou Spensa

Bazar za pomoć bolesnoj deci u subotu na platou Spensa

Na platou ispred SPC "Vojvodina" će se u subotu, 3. aprila, u vremenu od 10 do 16 sati održati Bazar za pomoć bolesnoj deci, u organizaciji humanitarnih organizacija "Tezga za život" i "UniQue World".

Kako se navodi u pozivu, ovo je prvi humanitarni bazar u ovoj godini, a organizatori su u saradnji sa mnogobrojnim donatorima obezbedili različite artikle koji će se naći na tezgama ovog bazara, a celokupan prihod od njihove prodaje biće ravnomerno raspoređen i uplaćen za lečenje Kaline, Alekse, Zorice i Sergeja.

Na prvom ovogodišnjem Bazaru za pomoć bolesnoj deci u ponudi će se naći razni prehrambeni proizvodi, ali i cvetni aranžmani, različiti ukrasni, ručni radovi…

Ovaj humanitarni događaj stoga je idealna prilika da naši sugrađani i posetioci našeg grada iskažu humanost kupovinom robe koja im je potrebna, a zauzvrat da taj novac doniraju za lečenje mališana koji čekaju lečenje i prikupljaju finansijska sredstva preko fondacije "Budi human".


– Pošto je, nažalost, i dalje epidemija korona virusa, apelujemo na posetioce bazara da, osim humanosti i solidarnosti, iskažu i odgovornost i nose maske i drže rastojanje, kako bi ova humanitarna akcija protekla na opšte zadovoljstvo svih –
navode organizatori, napominjući da će, bez obzira na vremensku prognozu, na Bazaru za pomoć bolesnoj deci vladati vedro raspoloženje.

– Ponesite vedrinu i dobru volju i pridružite nam se u nastojanju da bolesnim mališanima pomognemo u obezbeđivanju uslova za njihovo lečenje i ozdravljenje! – kaže se na kraju poziva.

Oceni vest:
4
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan