BEGEČ: Linija 56 privremeno menja trasu

BEGEČ: Linija 56 privremeno menja trasu

Privremena izmena obavljaće se fazno.

Kako javlja JGSP "Novi Sad", zbog izvođenja radova na sanaciji kolovoza u begečkim ulicama Кralja Petra prvog i Laze Кostića, od 28. do 30. maja 2018. godine privremeno će biti izmenjena trasa kretanja linije 56.

Izmena trase obaviće se fazno, u skladu s radovima na kolovozu:

PRVA FAZA (OBA SMERA)

Autobusi će iz Partizanske ulice skretati levo u ulicu Đure Jakšića, zatim desno u Zmaj Jovinu ulicu, nastavljaće Ivanjdanskom ulicom do ulice Laze Kostića, odakle će se uključivati na redovnu trasu do okretnice. U suprotnom smeru autoubsi će saobraćati istom trasom
.
Na izmenjenom delu trase koristiće se privremeno otvorena autobuska stajališta: par stajališta u zoni raskrsnice ulica Ivanjdanska/Zmaj Jovina, par stajališta u zoni raskrsnice Ivanjdanska/Branka Radičevića i par stajališta u zoni raskrsnice Ivanjdanska/Dositeja Obradovića.


DRUGA FAZA* (SMER NOVI SAD – BEGEČ)

Autobusi će saobraćati redovnom trasom do ulaska u ulicu Kralja Petra prvog, zatim levo u ulicu Zmaj Jovinu, gde će izdržavati vreme do povratka kada će se ulicom Đure Jakšića vraćati na redovnu trasu.

Na izmenjenom delu trase koristiće se privremeno otvoreno autobusko stajalište u blizini raskrsnice Ivanjdanska/Zmaj Jovina, smer ka Novom Sadu.


* – druga faza izmene nastupa nakon zatvaranja pristupa postojećoj okretnici linije 56

 

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Biki

  pre 679 dana i 21 sat

  Zanima me da li ce sutra ujutro ici redovno, posto idem prvim autobusom u 04:35 za Novi Sad. Pa ne znam gde da cekam bus?
  Hvala ☺

  Oceni komentar:
  1
  0