Besplatan kurs engleskog jezika od 26. februara u "Američkom kutku"

Besplatan kurs engleskog jezika od 26. februara u "Američkom kutku"

Beginner English Language Learning Plus (BELL+) besplatni je jednosemestralni program početnih kurseva engleskog jezika namenjen polaznicima starijim od 18 godina u cilju unapređenja kvalifikacija neophodnih na savremenom tržištu rada.

Časovi u trajanju od 90 minuta će se održavati dva puta nedeljno u prostorijama "Američkog kutka", a pored osnova engleskog jezika, polaznici će imati priliku da se upoznaju sa američkom kulturom i vrednostima američkog društva.

Program BELL+ pod pokroviteljstvom Ambasade SAD u Srbiji i u saradnji sa "Američkim kutkom" organizuje Američki savet.

Elektronsku prijavu možete popuniti ovde

Rok za prijavljivanje je 19. februar dok će kurs početi 26. februara i održavaće se utorkom i četvrtkom u terminima koji se nalaze u prijavnom formularu, javljaju iz novosadskog "Američkog kutka".


NAPOMENA: Selekciju odabranih kandidata izvršiće Američki savet u Beogradu po zatvaranju konkursa, a "Američki kutak" u Novom Sadu obavestiće sve kandidate o rezultatima konkursa.

Oceni vest:
1
2

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Elektrodistribucija Novi Sad Novo naselje Vreme u Novom Sadu novosađani isključenje vode elektrovojvodina vremenska prognoza novi sad Hitna pomoć servisne informacije novi sad novi sad isključenja struje bez vode Republički hidrometeorološki zavod sahrane sremski karlovci betanija klinika za ginekologiju i akušerstvo JKP Vodovod i kanalizacija RHMZ Petrovaradin gradsko groblje novosadsko porodilište jkp lisje bebe raspored sahrana novi sad vremenska prognoza javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija Isključenje struje Spens novorođenčad