Besplatan prevoz za pratioce

Besplatan prevoz za pratioce

Godišnja besplatna karta za prevoz u gradskim autobusima koju dobijaju pratioci dece i osoba s posebnim potrebama odnedavno važi i u slučaju kada pratioci nisu u društvu osoba s posebnim potrebama, zaključak je Gradskog veća grada Novog Sada.

Do sada je karta važila samo ako su osobe s posebnim potrebama bile s pratiocem u vozilu, u svim drugim slučajevima pratioci su morali da plate prevoz.

Godišnje karte za prevoz putnika na linijama gradskog i prigradskog prevoza u zonama izdaju se na osnovu zaključka Gradskog veća grada Novog Sada, a na predlog Centra za socijalni rad ili lekarskog mišljenja, pri čemu su precizirane kategorije ljudi i uslovi kako ostvaruju pravo na godišnju besplatnu kartu.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

bebe Elektrodistribucija Novi Sad vremenska prognoza smanjen pritisak vode sahrane novi sad servisne informacije novi sad lisje servisne informacije raspored sahrana novi sad betanija bez struje elektrovojvodina havarija na vodovodu Daško i Mlađa novosadsko porodilište odbojka jkp lisje bez vode Voša JKP Vodovod i kanalizacija radosne vesti almaško groblje OK Vojvodina Spens vodovod gradsko groblje novorođenčad memorijal velikana isključenja struje groblje