Besplatan ulaz na Štrand do 15. maja

Besplatan ulaz na Štrand do 15. maja

Rukovodstvo "Gradskog zelenila" donelo je odluku da izađe u susret brojnim zahtevima građana i prve dve nedelje kupališne sezone omogući besplatan ulaz na Štrand. Prodaja dnevnih i sezonskih ulaznica počeće 15. maja, a na svim kapijama biće omogućena elektronska naplata, kojom će se smanjiti gužve na ulazima, ali i postići ušteda u broju radnika.

Radno vreme plaže od 1. maja biće od 8 do 24 časa, a petkom i subotom do 1 sat posle ponoći. Cena ulaznica ni ove godine nije se menjala. Dnevna karta staje 50 dinara, deca do uzrasta od 7 godina ne plaćaju ulaz, sezonske karte bez popusta staju 1.350 dinara, a sa popustom za đake, studente i penzionere 1.150. U cenu senoskih ulaznica uračunati su i troškovi izrade karata koje su zaštićene od falsifikovanja. Zakupce velikih kabina podsećamo da imaju pravo na četiri besplatne ulaznice, a zakupce malih dve, s tim što i jedni i drugi plaćaju samo troškove izrade od 300 dinara.

Javno komunalno preduzeće "Gradsko zelenilo" četvrtu godinu zaredom na Štrandu će organizovati akciju prikupljanja pomoći za decu obolelu od teških i retkih bolesti – "Humani ponedeljak". Akcija počinje u drugoj polovini maja, a prijave sa lekarskom dokumentacijom mogu već sada da se šalju mejlom na adresu ili da se lično predaju u Direkciji "Gradskog zelenila" na prvom spratu Spensa od 3. maja, svakog radnog dana od 7 do 15 časova. Sve detaljnije informacije mogu se dobiti telefonom 021 21 00 272.

Podsećamo da su posetioci Štranda u akciji koju sprovodi "Gradsko zelenilo" do sad prikupili preko 5,5 miliona dinara za lečenje 31 deteta tokom tri sezone na najlepšoj plaži na Dunavu. Za akciju koju je od samog početka podržao gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, Javno komunalno preduzeće "Gradsko zelenilo" dobilo je i veliko priznanje – Oktobarsku nagradu Grada Novog Sada.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan